Clicky

/

duminică, 9 iunie 2013

Provocare - Înainte de culcare !


Bună ! 

Îmi era dor să postez. Scriu acum în cadrul provocării date de admina blogului Atunci și acum .  Găsiți informațiile necesare aici ! 



Am început să citesc Olivia Joules și imaginația hiperactivă de Helen Fielding. 

 Spre deosebire de Jurnalul lui Bridget Jones ( o altă cartea a autoarei ) aceasta e puțin cam diferită. Jurnalul lui Bridget Jones m-a amuzat, intrigat, a fost o lectură ușoară, plăcută și nu regret că am început să o citesc dar ... Personajul Oliviei e mult mai diferit față de Bridget ( greu de crezut că ambele personaje au fost create de o singură autoare ) . Olivia, ziaristă, e trimisă din Londra în Miami pentru a face un articol pentru Sunday Times. Participă la o petrecere și cu ajutorul Melissei îl întâlnește pe Ferramo, un bărbat ce atrage atenția Oliviei.
Frumos. Se poate construi o idilă, un thriller sau chiar o poveste fantasy dar nu. Ferramo a atras atenția Oliviei pentru că el i se părea cunoscut. Emana mister, era impunător, respectat în cercurile pretențioase din Miami.
Oare cine să fie ? De ce i se pare atât de cunoscut Oliviei ? Pentru că el e Osama Bin Laden. Se pare că autoare chiar subliniază ideea titlului ( imaginație hiperactivă ) . E prea mult pentru mine, sper să pot continua cartea. Am ajuns până acum la pagina 96, capitolul 12 și nu mă încântă.



Voi ce mai citiți ? 


Large

Frumoasă provocare, vreau să înțelegeți că sunt abia la începutul cărții, sper să se schimbe, să fie mai bună decât sper ! 







5 comentarii:

  1. Ș eu și eu acum :D :)) N-am citit cărticica, și după copertă, nu cred că o voi citi :D :)) Noapte bună și spor la citit :D :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru participare! :D Pare o carte foarte buna si sigur te-ai simtit bine in timp ce citeai. Sper sa mai scrii si cand citesti alte carti cateva cuvinte despre ce citesti inainte de culcare. Daca doresti sa ramai in provocare, m-as bucura sa afisezi fotografia "Inainte de culcare" si in bara laterala.
    Te astept cu cartile viitoare! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. ca sa vad pentru a 1000-a oara ce mica e lumea:)). Am apasat pe numele tau sa vad ce blog ai si cand intru Cioburi de vise:)! deci de la tine si Hogof primesc eu premiul special la Concursul Jurnalul de traznit! Va multumesc frumos! Si chiar astept sa imi spui cum e cartea, fiindca e groasa si eu sunt pierduta in multe lecturi:) pe de-o parte Harry Potter pe de alta Domnul Grey:)) plus ca vreau sa imi fac o comanda de carti zilele acestea si mai am o multime de carti care ma asteapta sa le citesc! si timpul e limitat din pacate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper sa nu ma insel insa am dat de ea in librarie, chiar saptamana trecuta. Nu am rasfoit-o insa s-ar putea sa am ceva timp liber de saptamana viitoare si poate am sa ma incumet. Spor!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos! Voi participa si eu la aceasta provocare cu Academia Vampirilor, care momentan mi se pare OK, dar sper sa fie din ce in ce mai buna!
    Succes in continuare si frumos blog !

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...