Clicky

/

sâmbătă, 25 ianuarie 2014

DIY | Beaded Collar


Am observat de ceva timp gulerașele Peter Pan și a fost „dragoste la prima vedere”, sunt frumoase și pot da un aer elegant ținutei, sunt ușor de asortat și pot fi făcute din materiale de diverse culori sau din piele, pot avea chiar și ținte, mărgeluțe, perle.După câteva tentative de a face niște gulerașe din material am luat o pauză și m-am decis să fac unul din biluțe. Am căutat, fetru, mărgeluțe, lanț, încuietori și m-am pus pe treabă. Mi-a fost foarte greu să găsesc fetru negru, dar restul materialelor le-am găsit pe samargelim.ro, site pe care îl recomand cu căldură! Sunt prompți și mi-au dat și niște mărgeluțe cadou, dacă o să mai am nevoie de ceva la ei o să apelez. Tai fetrul în forma dorită, coși mărgeluțele, adaugi lanțul și asta-i tot. E puțin cam greu cu mărgeluțele, fură mult timp, dar merită.

Șiiii. Așa mi-a ieșit mie:


În poză lanțul pare argintiu, dar în realitate e patinat, o nuanță de bronz.


Am încercat să așez mărgeluțe cu cea mai mare grijă și pe alocuri nu mi-a ieșit așa cum voiam, sunt mărgeluțe mari și mici, nu s-au potrivit ca într-un puzzle, dar e binișor, mie îmi place.
 Dacă va fi să-l fac și pe al doilea voi acorda mult mai multă atenție așezării biluțelor și aș alege niște perle elegante. :)

Mai jos aveți sursa mea de inspirație! 



O să revin cu recenzia cărții „Chemarea îngerului”. Mă tot gândesc dacă să scriu sau nu o recenzie pentru „Jurnalul unui adolescent timid”, nu a fost ceea ce mă așteptam să fie! 
Am anunțat câștigătorul concursului aniversar aici.

O zi frumoasă!







12 comentarii:

  1. Oh, aș vrea și eu unul! Cred că o să-mi comand niște mărgeluțe... :3

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata super. Bravo. Acum, mai ramane un singur lucru de facut: sa gasesti o ocazie si o tinuta potrivita pentru a-l purta. Bafta. Cindy

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-a iesit super! Am facut si eu unul anul trecut cu niste margele mici, le-am lipit, nu le-am cusut si a iesit foarte batos, tare si nu mi-a placut si l-am aruncat. Mi se par foarte faine si imi place mult culoarea margelelor tale!

    http://bleumarin.blogspot.ro/2014/01/diy-caciula-din-pulover.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! M-am gândit și eu că mi-ar lua mai puțin timp dacă le-aș lipi, dar mă temeam să nu cadă. ;))

      Ștergere
  4. Arata foarte bine! Nu cred ca as avea rabdarea ta sa stau sa cos fiecare margeluta. Felicitari si succes la viitoarele creatii!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Salvasem si eu multe poze ca sa-mi fac, a iesit dragut, imi place si ultimul foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte drăguţ guleraşul!! :D Felicitări!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie îmi place, încerc să-l port cât mai des!
      Mulțumesc mult! >:D<

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...