Clicky

/

sâmbătă, 17 mai 2014

DIY | Agendă cu imprimeu floral

Hei. Ce mai faceți? Eu tocmai ce am înfruntat o zi de weekend luuungă și leneșă, dar nu știu dacă am ieșit victorioasă! Astăzi vă prezint un proiect foarte simplu, dar plăcut și de efect.
Am văzut acum ceva timp în blogosferă niște carnețele foarte drăguțe care aveau un imprimeu floral adorabil, dar nu le-am găsit în magazinul respectiv și am decis că aș putea să-mi fac singură unul. :)


Am avut nevoie de un caiet simplu, hârtie imprimată, lipici, foarfecă și niște accesorii aurii, dar acestea sunt suplimentare. Sunt multe modalități prin care puteți face o agendă personalizată, eu am început cu o idee şi am terminat cu alta. Rezultatul mă încântă şi vă recomand să încercați şi voi.


Scopul acestei agende este de a ține evidența postărilor pe blog, voi scrie în ea idei, scopuri ... cam tot ce ține de blog. Sunt o persoană care vrea să fie mai organizată și, pe lângă agenda de mai sus, mai am altele trei! smiley awe 10  Prima este cu liste de genul ” 30 de lucruri de făcut în vară”sau „Bucket list”. A doua cuprinde idei, proiect DIY, cumpărături, lucruri pe care mi le doresc, filme văzute, cărți citite și a treia este cea pe care o folosesc cel mai des, notez în ea lucrurile pe care trebuie să le fac azi, mâine, peste 3 sau 5 zile. Îmi place să am totul notat, organizat și aceste agende chiar mă ajută. 

Am găsit o groază de idei pe internet, dacă scrieți „diy notebook” primiți o infinitate de imagini și sunt sigură că o să găsiți ceva pe placul vostru! Eu am vrut să fac o astfel de agendă, cu imagini din reviste, dar am constatat că nu aveam cu ce fac fondul alb, culoarea se întărise și a trebuit să folosesc ce aveam.

Sursă : pienthesky.blogspot.com


Vă aștept comentariile, sugestiile și ideile! Voi ce părere aveți despre agende? Vă ajută să fiți mai organizați?
Să nu uit! O altă idee interesantă găsiți aici . Dubhe a făcut și ea o agendă tare simpatică. smiley awe 14




18 comentarii:

  1. Din păcate eu nu am răbdarea necesară să mă țin de proiecte DIY, deși mă încântă enorm să văd ce fac alte persoane sau să urmăresc videoclipuri. Singurul proiect de care încerc să mă țin este „Jurnalul meu trăznit/Wreck this journal”, însă merge greu, tocmai din cauză că uit de el.
    Sunt genul de persoană foarte entuziasmată la început, și care renunță încet-încet, pe parcurs. E groaznic, nu mă mândresc cu asta, ba din contră, pe cât posibil, recomand să nu se ajungă până la stadiul meu. Lucrez relativ ok dacă mai sunt și alte persoane lângă mine, să simt că există o motivație. Îmi place să fac colaje, însă se întâmplă rar, pentru că trebuie să fiu într-o anumită stare pentru asta.
    Și o duc prost și cu organizarea, îmi place să am carnețele, pentru că sunt frumoase și drăguțe și mereu am idei cu ce să le umplu... Până chiar vine momentul în care trebuie să le umplu și mi-e milă de ele și nu le mai folosesc destul. Le regăsesc peste ani, le detest și le arunc. Uff. Am un singur carnețel, care funcționează ca orice și se găsesc o grămadă de chestii amestecate prin el ( idei pentru scris/scurte texte pentru care am avut inspirație/ desene/ lecții la materii unde nu mi-am luat caietul/ lucruri pe care vreau să le cumpăr/citate). Acum încerc să devin puțin mai organizată... Încerc.

    Îmi place la nebunie cum ți-a ieșit agenda, arată adorabil și eu sunt și înnebunită după imprimeurile florale! Ai mult gust și a ieșit ceva foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Sara! :-*

      Poți modela în timp anumite lucruri care nu-ți plac la tine, dacă citeam comentariul tău acum ( să zicem ) 3 luni poate că m-aș fi regăsit 100% în ce ai spus. Am prin dulap brățări, coliere, desene pe care le-am început și nu le-am dus la capăt...deocamdată nici nu intenționez să o fac pentru că nu îmi mai plac. Am cumpărat și zeci de carnețele pentru că arătau drăguț la exterior, dar vezi că le inspectam și vai nu-mi plăceau foile din interior că erau prea subțiri sau că aveau un desen sau ... diverse. :))

      Am început încet-încet să mă evaluez, să văd ce îmi place și ce vreau să schimb. Provocarea #100HappyDays mă ajută, nu trece zi fără să fac o poză și astfel, pentru că știu că zilnic trebuie să fac lucrul x sau y, mă învăț și să aplic zilnic cremele/tratamentele pe care le urmez. Nu are legătură poza cu crema de față, dar sunt lucruri pe care trebuie să le fac zilnic și se leagă oarecum. Mai este și provocarea cu 30 de zile de squats, mi s-a părut imposibil și acum ... mai am 2 zile și termin.

      Mai am de lucrat la intervalul de timp dintre postările de pe blog, mai am de lucrat la multe, dar e timp pentru toate! :-*

      Ștergere
  2. Imi plac mult caietele si agendele.Nu-mi permit sa-mi iau o agenda,so o sa-mi fac eu una acum ca mi-ai dat ideea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place. y-) Pentru mine e o plăcere să scriu în ea.

      Ștergere
  4. Îmi place că văd și alte persoane cu pasiuni legate de DIY! :) Ce faci tu e foarte frumos și mi-ar plăcea să văd mai multe proiecte.
    M-ai întrebat dacă decorez și paginile. Ei bine, nu pe toate ce-i drept pentru că nu mereu am starea necesară, dar în rest îmi place să le fac cât mai colorate sau în concordanță cu gândurile mele pentru că peste ani când le deschid să-mi văd mintea din trecut nu doar în ce am scris ci și-n aspect! :)
    Agenta ta este foarte frumoasă! Și eu prefer să stau organizată așa că agentele sunt minunate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc! :-* Cu siguranță vor apărea pe blog mai multe proiecte, încerc să pun ceva din mine aici și, deocamdată, proiectele DIY mă reprezintă 100% .

      Ștergere
  5. Am avut o perioada in care eram pasionata de tot felul de agende,carnetele si caiete cu coperti viu colorate,dar acum mi-a trecut.:D Nu stiu daca as avea atata rabdare sa decorez eu o agenda,dar rezultatul e frumos si imi inchipui ca satisfactia e pe masura.:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Rezultatul e spectaculos!:*

    http://roxanaciobanu.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  7. My God, cat de dragut ti-a iesit! In clipa asta sunt extrem de invidioasa :)) Nu cred ca eu voi reusi sa fac asa ceva, dar cu siguranta incerc, a iesit mult prea dragut ca sa nu-mi dau macar o sansa :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Încercarea moarte n-are, sigur o să-ți iasă și ție ceva frumos! :-*

      Ștergere
  8. Am fost intotdeauna pasionata de agende. Mi-as cumpara oricand. Nu m-am gandit niciodata sa imi fac eu una, desi ideea ta e foarta buna si nu e greu de facut.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cochetam cu ideea unui album personalizat, dar pana atunci cred ca imi fac o agenda ;)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...