Clicky

/

sâmbătă, 24 mai 2014

Impresii comanda Lady's

Bună! De curând am primit produsele de la Lady's și am zic că ar fi folositor să scriu pe blog câteva impresii despre comandă. Definiția: un magazin virtual în care găsit foarte multe cosmetice la prețuri exagerat de mici. Parfumuri, cosmetice, accesorii ... cam tot ce avem nevoie pentru îngrijirea personală.

Lady's a ajuns în atenția mea când căutam o cremă pentru depigmentare și, cum site-ul are un design practic, mi-a fost ușor să găsesc ceea ce caut. După ce am găsit ceea ce căutam am decis să mai pun ceva în coșul de cumpărături, am avut de unde alege. 



Comada a fost plasată pe 09.05.2014 , expediată pe 12.05.2014 și la mine a ajuns pe 15.05.2014. Totul a fost foarte rapid, comanda am dat-o Vineri seara, iar Luni a și fost trimisă.
Când am plasat comanda am scris că doresc ca aceasta să fie expediată prin Poșta Română - aspect de care cei de la Lady's au ținut cont. M-am bucurat să văd că până și micile detalii sunt luate în calcul. Transportul este gratuit prin curier rapid dacă orașul tău se află pe lista lor, iar dacă nu este în listă transportul tot gratuit este, doar că prin Poșta Română ( comenzi mai mari de 50 de lei ) .

Sunt mulțumită de modul în care a decurs comanda, dacă produsele mă mulțumesc voi mai comanda. Serul de depigmentare trebuie folosit timp de 28 de zile, iar produsul antiacneic se aplică pe pielea curată, insistând pe zonele afectate. Se utilizează dimineața și seara până problema dispare.

Voi folosi produsele până pe 11 - 12 iunie ( 28 de zile ) și voi reveni și cu o părere. 

Să aveți o Sâmbătă minunată! smiley awe 10



6 comentarii:

  1. E prima data cand aud de Lady's si m-am uitat putin pe el si chiar pare foarte avantajos sa comanzi de pe el.
    Si eu am nevoie de o crema antiacnee, asa te astept cu pareri :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar e un site avantajos. :D

      Mulțumesc pentru comentariu!

      Ștergere
  2. Eu sunt clienta fidela de mai bine de un an :) Imi plac enorm produsele lor. Si sa stii ca daca comanda ta e mai mare de 30 lei nu mai platesti taxele de ambalare (aia 10 lei). Si cu cat comanda e mai mare, cu atat discountul e mai mare!
    Ce iti recomand sa incerci neaparat:
    * fondul de ten rezistent la apa de la Impala (daca ai tenul gras), pe mine una m`a lasat surprinsa la cat de bun si ieftin e <3
    * luciul de buze Brooklin, super rezistent
    * creioanele de ochi rezistente la apa de la Impala, sunt super moi si pigmentate (eu le am aproape pe toate)
    * untul de corp cu ciocolata, lapte si menta de la Camil, o sa te mananci de vie la cat de bine miroase, si este foarte hranitor pentru piele
    * samponul, masca pentru par si cremele cu lapte de capra de la Regal sunt pur si simplu fabuloase!
    * crema gigantica cu galbenele, nu am cuvinte! eu si mama am ramas uimite.
    Am luat multe produse de la ei, si doar extrem de putine dintre ele m`au dezamagit (cum ar fi parfumul cu ciocolata, mie nu imi tine),
    Vreau sa ma apuc de facut review`uri la produsele lor, dar lenea e mare pe capul meu :)))

    http://glitterunicornhead.blogspot.ro
    http://reason-why-iloveyou.tumblr.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să aflu că produsele lor sunt pe placul tău. Au prețuri avantajoase, dar nu toate produsele fac minuni. Produsele comandate de mine nu m-au ajutat atât cât speram, dar aș vrea să mai încerc produse. Tot nu mă las până ce nu găsesc o cremă de depigmentare care să își facă treaba așa cum trebuie.
      Îți mulțumesc frumos pentru recomandări! Am pus ochii pe o mască pe păr de la Regal.

      O seară frumoasă! Apreciez comentariul. :)

      Ștergere
  3. eu mi-am comandat o crema acum o luna si nu a ajuns :D...nu de la ei, bineinteles. e vina firmei de curierat pentru ca nu mi-au gasit adresa si mi-au gresit numarul de telefon de 3 ori :D..am comandat-o din franta, a ajuns in irlanda unde locuiesc, inapoi in franta si acum e pe drum :D...poate e cadoul meu de craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :-O Oh, știam că durează ceva timp dacă plasezi o comandă din străinătate, dar nici chiar atât de mult! Eu sper să primești crema cât de curând!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...