Clicky

/

sâmbătă, 31 mai 2014

#MaiFericit

Luna Mai a trecut extrem de repede și nici nu-mi vine să cred că vara este atât de aproape. A fost o lună plină, obositoare, dar surpinzătoare. Nu am uitat să fiu fericită și am încercat să-mi fac timp pentru mine, pentru ceea ce-mi doresc. Pozele de mai jos ... hm, sper să fie în ordine. Am avut de căutat prin multe foldere, s-au salvat aiurea rău și nu le-am avut pe toate într-un loc ... nici numărul pozelor nu mi-a ieșit corect și a trebuit să caut din nou și din nou.



Vă las cu pozele de mai jos și cu micile detalii. Enjoy! 


Mi-am început luna în compania unui puișor tare cuminte și ascultător. În ziua #19 am mers la bibliotecă pentru a lua niște cărții și am rămas surprinsă să văd că locul unde așez cărțile „de citit” e din ce în ce mai greu. #20 am făcut o agendă care să mă ajute cu blogul, mai multe informații găsiți aici. Zilele #21, #22, #23, #24, #25 și #26 au trecut uitându-mă la seriale, filme, citind ... Asta e rețeta fericirii pentru mine! Ah, să nu uit de ceai, ceva dulce și muzică!


Că tot pomeneam de muzică, în ziua #27 am ascultat non-stop albumul „Bad Blood”. #28 da, e o pasăre origami, nu e deloc dificil de făcut, dar trebuie mult exercițiu, exercițiu care nu e în planul meu. Zilele #29, #30, #31 și #32 au fost pline de cărți și dulciuri, lucrurile mici transformă de cele mai multe ori o zi obișnuită în una cu adevărat bună. ^^


În ziua #34 mi-a ajuns comanda de la Lady's și nu am putut să nu mă entuziasmez, orice colet ridicat se primește cu emoție și se deschide cu bucurie! smiley awe 02 Vedeți ce am comandat în postarea aceasta.
#35 cum să nu îți aducă un zâmbet? Am un cățeluș adorabil și mare și frumos și jucăuș plus că are puterea de a mă face să zâmbesc mereu. #36, #37 și #38 ... o tentativă de ombre nails, gentuța primită de pe SammyDress, noul meu colier preferat și căpșuni. În ziua #39 am trecut din starea „girly” în „book-worm” și mi-am luat cu mult entuziasm Stăpânul inelelor! 


#40 am zis să renunț la ombre și să îmi fac ceva mai simplu, #41, #42, #43 înghețată, prăjitură și o mini-excursie cu un peisaj de vis. În ziua #44 mi-a ajuns colierul de la Mariposa și da, este superb! Deja știu cu ce gentuță îl voi purta. #45 am decis să mă destind și să mai completez câte ceva în Jurnalul meu trăznit. 


În ziua #46 am decis să îmi aștern niște idei în agendă, iar în ziua #47 am ales să fac un model nou unghiilor, cu bulinuțe. Îmi place foarte mult și a fost destul de simplu. Am văzut în ziua #48 filmul Would You Rather. Este un film care nu m-a plictisit deloc, un film plin de suspans, iar sfârșitul este ... Da, o să vorbesc tuturor despre film, dar nu o să îl recomand. Nu este un film la care să râzi sau să te sperii, e un film pe care trebuie să-l înțelegi într-o oarecare măsură și te face să meditezi asupra unor aspecte. Ultima poza din Mai, poza cu numărul #49! Am ajuns aproape la mijlocul provocării și mă bucur mult că am ales să răspund la acest „apel către fericire”. În ultima poză îl puteți vedea pe cel mai nou bun prieten al meu, Dukey. Un cățel fericit rău, nici la o poză nu a stat. Din mai bine de 20 de poze nu a ieșit nici măcar una acceptabilă, toate sunt așa. smiley awe 07
Am ales să pun poza pentru că transmite puțin din bucuria cățelușului, implicit a mea! 

Astea au fost pozele lunii Mai, poze cu evenimente mici și mari, lucruri diverse, lucruri importante sau neimportante, toate m-au făcut fericită și asta contează. Aș vrea să vă întreb dacă preferați să postez pozele în colaje sau individual, vă place mai mult cum arată prima postare ( click aici ) sau aceasta? Vă aștept sugestiile, comentariile și link-urile de la provocările voastre! Ne vedem în Iunie! Pupici!smiley awe 13






3 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubesc postările tale în cadrul 100happy days! Chiar transmit bucurie! :) Am văzut și eu Would you rather azi după ce am dat de postarea asta și am mai citit 3 postări despre film. MI se pare impresionant filmul! Mi-a plăcut FOARTE mult!
    Foarte frumoasă postarea totuși!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Mă bucur că ți-a plăcut filmul, e profund.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...