Clicky

/

marți, 1 iulie 2014

#IunieFericit


Iată că a trecut și prima lună a verii, dar în termometre nu s-a văzut asta. Îmi e dor de zilele caniculare de anul trecut, de nopțile călduroase în care priveam stelele și de hainele subțiri pe care le purtam. Oricum, eu tot sper că Iulie și August ne vor oferi atât de mult soare încât să ne ajungă pentru tot anul. 


Iunie a trecut mai încet decât Mai, a fost o lună mai lejeră, dar plină de evenimente. Au fost câteva zile frumoase luna aceasta, dar nu au lipsit ploile, furtunile, zilele mohorâte în care nu puteai să faci nimic altceva decât să citești sau să te uiți la serialul preferat. După cum bine știți mi-am făcut o listă cu lucruri de făcut vara asta ( găsiți postarea aici ) și am încercat în Iunie să le îndeplinesc. 


După cum vedeți în prima poza, în ziua #50 nu am mâncat tocmai sănătos, dar a fost delicios. În ziua #51 am desenat puțin, în ziua #52 am făcut câteva cumpărături, iar în ziua #53 m-am uitat la Teen Wolf, serial de la care am luat o pauză deoarece acum sunt preocupată de Skins. smiley awe 06


Ziua #54 a fost un dezastru culinar, am vrut să fac o prăjitură cu cremă de căpșuni, dar am sfârșit prin a face o băutură răcoritoare cu căpșuni. A fost bunicică, dar chiar nu credeam că poate fi așa de greu să amesteci niște alimente și să iasă ceva gustos. #55 iată că am încercat și înghețata Joe. #56 am început programul 30DS și sunt super încântată de Jillian Michaels și de filmulețe ei ( am început programul pe 09.06.2014, dar pozele s-au amestecat între ele și am încercat să le pun cât de cât într-o ordine ). #57 dacă am început activitatea fizică nu strică să mâncăm și puțin mai sănătos, nu?


În ziua #58 m-am răsfățat cu o mică plimbare. #59 a trebuit să scriu ceva despre o carte fantastică și mi-am adus aminte de „Spulberă-mă”, mi-a plăcut cartea, dar nu se aude nimic de continuare... #60 probabil cele mai lungi și negre unghii pe care le-am avut vreodată. #61 o melodie după care am fost înnebunită 3 zile, nu îmi place Nicki Minaj, dar mi se pare interesantă evoluția ei.


#62 nu există gustare mai bună și mai sănătoasă decât fructele! #63 și #64 m-am răsfățat terminând serialul Gossip Girl și sezonul The Vampire Diaries. În ziua #65 am avut parte de o plimbare lungă în care am adunat flori sălbatice, sunt foarte frumoase și colorate. smiley awe 03


#66 nici florile din curtea mea se lasă mai prejos. #67 de când am început 30DS am tot căutat programe de 30 de zile cu exerciții, din fericire am găsit o groază! În ziua #68 am găsit ceva ce merge perfect cu postarea de astăzi : „Lucruri de făcut într-o viață: fii fericit”. În ziua #69 a ajuns o cutiuță plină de produse cosmetice.


#70 am văzut filmul Endess Love care a fost plăcut. Poveste nu este cu nimic mai specială decât celelalte, dar reușește să transmită emoții. #71 din nou flori, dar de data aceasta ele sunt dintr-un buchet.
#72 mici idei notate în agenda blogului. #73 ziua în care m-am bronzat la umbră. smiley awe 05
Mă pregătisem bine de tot, dar când am ieșit afară am înghețat și nu am rezistat mai mult de 20 de minute.


Ziua #74 a fost yum! Le recomand. #75 o mică plimbare. #76 serialul recomandat de Didi, serial care îmi place foarte mult, am terminat rapid 3 sezoane. Mulțumesc frumos pentru recomandare! smiley awe 17
#77 am luat o pauză și pentru un moment m-am uitat la cât de frumoasă este natura, inclusiv norii.


#78 cafeaua de dinainte de maraton! Vă voi povesti ce filme, seriale am urmărit în altă postare. #79 niște trandafiri superbi! #80 am vrut de foarte mult timp să văd „The To Do List” și în sfârșit l-am văzut. Îl recomand în special persoanelor care au văzut și „Easy A”. 
Ultima poza este cu o fântână arteziană, dar nu intră în calcul. Am pus-o pentru a fi colajul complet.

Cum a trecut luna Iunie pentru voi? Vă aștept cu mult drag comentariile. :)









12 comentarii:

  1. Ce frumoasă e postare aceasta! :)
    Luna iunie a fost complexă, a avut foarte multe părți frumoase dar și mai puțin plăcute. Luna iunie e mereu ca un uragan pentru mine; mă dă peste cap total.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! :-* Sper ca luna Iulie să fie așa cum îți dorești tu!

      Ștergere
  2. Ce frumoase poze!La noi iunie a trecut dar cu ploi și frig,Încă nu îmi vine să cred că în luna iunie mai port geacă cu mânecă lungă,cum purtam în aprilie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaahh, dor de sandale, rochițe vaporoase și topuri. :(( Speranța moare ultima, eu tot mai sper la un Iulie frumos și călduros. Mulțumesc frumos pentru comentariu, îl apreciez! :D

      Ștergere
  3. Îmi plac atât de mult postările fericite, sincer sper din tot sufletul să nu te oprești la 100, pentru că e super drăguță și îmi place să văd care a fost cea mai fericită parte a zilei pentru tine!

    Iunie a trecut foarte repede, am fost singură trei săptămâni din ea fără cam nimic de făcut, și acum că e vacanță timpul zboară fără să fi făcut nimic cu adevărat. De fapt, de cele mai multe ori e plină de fericire de sfârșit de școală și ușurare, deci nu prea se întâmplă multe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Sara! Cu siguranță voi continua să postez în fiecare lună niște poze, nu cred că vor fi zilnice, dar vor surprinde cele mai frumoase momente.

      Îți doresc un Iulie fruuumos!

      Ștergere
  4. Hihi,cata rabdare ai avut ca sa pozezi de fiecare data, totul, ca mai apoi sa le aduni intr o postare așa frumoasa!! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea, ai avut o luna frumoasa. Pozele arata bine, ai mancat si nesanatos ;)), te-ai uitat la seriale, super.
    Ai schimbat complet pe aici, era sa nu te recunosc, dar arata bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Cindy. :-*
      Mi se pare puțin cam simplu stilul blogului și sper să găsesc ceva care să dinamizeze puțin imaginea. O zi frumoasă îți doresc! :)

      Ștergere
  6. Spulbera-ma este cartea mea preferata si sunt nerabdatoare sa citesc continuarea, dar se pare ca se lasa asteptat si o sa fiu nevoita sa o citesc in engleza...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am renunțat de tot la această serie, nu îmi place să aștept după continuări... :(
      E păcat, am auzit că este o serie bună.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...