Clicky

/

duminică, 20 iulie 2014

Produse Lady's

Hei, ce mai faceți? Sper că vă bucurați de vremea de afară, am înțeles că nu o să mai fie așa de călduroasă în zilele următoare, hihi. Împărtășeam cu voi în postarea de aici cât de mult mi-a plăcut site-ul Lady's și cât de surprinsă am fost de prețurile mici ale produselor. Astăzi vorbim puțin despre efectul produselor, dacă am fost sau nu mulțumită de rezultate. 


Gel antiacneic intensiv - Forest Pharmacy



Produsul promite să înlăture iritația feței și să o prevină, iar acesta trebuie aplicat dimineața și seara până ce problemele dispar. În acest moment mai am foarte puțin produs în tub, l-am folosit cât de des am putut și am încercat să-l aplic și dimineața, dar și seara. Gelul se aplică ușor, iar consitența și culoarea transparentă ne permit să-l folosim chiar și dimineața, înainte de a merge la școală sau locul de muncă. Din păcate nu am văzut efecte, produsul nu acționează rapid și pot spune că după fiecare aplicare nimic nu s-a schimbat. Roșeața nu a dispărut. Cu siguranță nu este un gel puternic, iar denumirea de pe ambalaj ( „intensive anti-acne gel” ) nu redă cu adevărat puterea de acțiune a gelului. Adaug că acest produs poate avea o acțiune diferită în funcție de ten, dar pe mine nu m-a ajutat și nu-l pot recomanda chiar dacă prețul este unul destul de mic. Totuși, pentru persoanele interesate de un produs care să ajute zonele afectate într-un timp scurt recomand un produs de la Oriflame, Stick-ul corector de la Pure Nature Organic.



Ser intensiv pentru depigmentare - Achroactive Max

Acest ser are rolul de a exfolia stratul cornos de la suprafața pielii , permițând astfel pătrunderea substanțelor de depigmentare. Și acest produs trebuie aplicat seara și dimineața, direct pe petele nedorite. Este recomandată folosirea produsului mai mult de 28 de zile pentru efecte vizibile. Datorită consistenței este ușor de aplicat, este transparent și mirosul discret. După aplicarea acestui produs am constat că stratul cornos de la suprafața pielii a fost înlăturat, am putu observa chiar exfolierea acestuia, dar nu văd diferențe majore în ceea ce privește nuanța petelor. Sunt mulțumită de produs, dar și puțin dezamăgită. Am fost uimită că stratul de la suprafața pielii s-a exfoliat, dar mi-ar fi plăcut ca serul să deschidă puțin culoarea petelor. Cu siguranță voi mai încerca și alte produse pentru depigmentare și cred că serul intensiv de la Lady's este un început bun.



Voi ați încercat aceste produse sau alte produse de la Lady's? Cum vi s-au părut? 

Andreea M. Arsene a lăsat o părere destul de generoasă cu privire la produsele de pe site, iar dacă doriți să încercați produsele și să nu fiți dezamăgiți vă recomand să-i citiți comentariul de aici


4 comentarii:

  1. Ai primit un tag de la mine http://visepierduteintrestele.blogspot.ro/2014/07/tag-summer-in-bag-of-books.html :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mama mea descoperise mai demult site-ul celor de la Lady's şi dădusem o comandă destul de măricică atunci. Încă mai am o parte dintre produse şi am fost mulţumită de multe, mai ales de cremele-parfumurile cu aromă de trandafiri bulgăreşti! Poate voi posta şi eu o recenzie dacă voi reuşi să găsesc câteva dintre produsele pe care le comandasem atunci. :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...