Clicky

/

miercuri, 3 septembrie 2014

Un secret pe care trebuie sa il stii

De câte ori nu te-ai gândit care este povestea acelui tânăr cu privirea stinsă de durere, a acelei fete care astăzi zâmbește alături de mama ei sau poate te-ai uitat discret la bătrânul care mereu își plimbă câinele singur, spune adevărul ... de câte ori? Sunt sute de povești de viață pe care vrei să le auzi, dar toate acele povești trec nepăsătoare pe lângă tine. Poate că ei nici nu ți-au observat privirea obosită , iar dacă ar fi observat-o oare ar fi făcut ceva?

Într-o lume în care oamenii se învârt haotic în jurul tău fără să te cunoască, care trec nepăsători, neștiind ce gândești sau ce simți... TU poți să fii schimbarea! Mereu ni se spune că dacă vrem să schimbăm lumea trebuie să ne schimbăm mai întâi pe noi, dar cum facem asta? Asta e o problemă de care toată lumea se împiedică, avem ideea de bază, dar cum o aplicăm? Imaginează-ți că ai posibilitatea să călătorești în diferite lumi, să le analizezi pe toate și să alegi în care să trăiești. Ar fi minunat, nu? Un loc în care să le abandonezi în acele zile în care nu mai ai puterea să mergi mai departe, dar nici să stai pe loc. Dacă îți spun că acel loc există o să mă crezi? Dacă aleg să-mi împărtășesc secretul meu cu tine îmi promiți că îl vei spune și altora? 

Secretul meu e diferit, secretul meu trebuie aflat. 

Locul în care mă abandonez nu se află la sute de km depărtare de tine, e chiar foarte aproape de mine, de tine, de toți. E ... lectura. Încă nu mă crezi? Să încercăm alt exercițiu de imaginație. Ești într-o cameră căptușită cu cărți, toate sunt puse pe categorii: acțiune/aventură, crime, chick-lit, fantasy, istorice, horror, romantice, thriller ... le studiezi pe toate cu grijă și alegi o categorie, alegi mai apoi o carte. Apoi te abandonezi, pur și simplu ești răpit într-o lume nouă care fără tine nu ar fi existat. TU ești cel care dă viață unei lumi, trebuie doar să o citești și să ți-o imaginezi. Lectura este secretul meu, folosește-l cu grijă și peste ceva timp o să fie și secretul tău.

Dacă te-ai regăsit în ceea ce am scris mai sus lasă-mă să îți spun despre O poartă deschisă spre lectură. Acest proiect o să te ajute să găsești bucuria de a citi, de a susține scriitorii și de a dezvolta românii. Cel mai important este că echipei BiblioCărți își doresc pentru tine, pentru noi, pentru oricine o viață mai bună, o viață trăită frumos, o viață care să merite trăită. Dacă vrei să știi mai multe despre această campanie, să te implici sau să o susții poți da click AICI.



Sper că va plăcut postare și modul în care am expus campania. :) Vă invit cu drag să vă alăturați și voi!



15 comentarii:

  1. Wow, chiar mi-a plăcut mult cum ai decis să prezinți această campanie, a fost foarte interesant să citesc despre ea, și într-un fel, chiar ai reușit să mă captivezi.
    Felicitări pentru articol ~

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place mult cum ai descris-o, eu nu m-as fi gandit la asta :D Daca nu participam deja la Pagini cu suflet pentru fiecare, dadeam acum o fuga sa ma inscriu la O poarta deschisa spre lectura :)) Chiar imi place mult. Felicitari! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Modul în care ai ales să descrii această campanie este fenomenal! Felicitări, se vede lectura și imaginația! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Anca! Înseamnă foarte mult pentru mine părerea voastră și mă bucur că e una plăcută! :D

      Ștergere
  4. Imi place abordarea ta in legatura cu aceasta campanie. Asa cum au spus si fetele mai sus, daca nu m-as fi alaturat deja, sigur as fi facut-o acum. <3 Titlul postarii m-a atras inexplicabil de mult! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos fel in care descrii scopul acestei campanii. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos! Si eu trebuie sa fac acest articol. Sper sa pot cat mai repede. Ma bucur ca participi.
    Pupici! <3

    RăspundețiȘtergere
  7. Îmi place cum ai scris acest articol! :D Sper să putem descoperi cât mai multe poveşti în viaţa asta a noastră. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma bucur ca ai impartasit acest secret cu noi si promit ca il voi spune mai departe, pentru ca mi-ar placea sa ma alatur si eu acestei campanii :D

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...