Clicky

/

vineri, 10 octombrie 2014

Comentatorul Lunii | Castigator

A venit vremea să anunț câștigătorul pentru concursul Comentatorul Lunii Septembrie. Luna a trecut foarte rapid, a fost una aglomerată, dar mă bucur că unii dintre voi și-au găsit timp și pentru blogul meu. V-am citit comentariile și am fost fericită când am văzut numărul de participanți, sper doar că nu ați comentat doar pentru premiu și că articolele v-au plăcut. Îmi cer scuze că postarea a apărut atât de târziu, dar a trebuit să realizez și premiul surpriză. 

Au fost 7 participanți, iar luna asta am decis să premiez persoana cu cele mai multe comentarii, dar și un comentator vechi și fidel al blogului. 

Persoana cu cele mai multe comentarii în luna Septembrie a fost Jacqlineveve, iar a doua persoana care va primi un premiu special este Simona Husaru. Vreau să o felicit pe Jacqlineveve pentru perseverență și să îi mulțumesc pentru timpul acordat! Simonei vreau să îi mulțumesc pentru tot sprijinul și cuvintele frumoase pe care mereu mi le lasă când trece pe aici. Vă mulțumesc mult!

Felicitări, Jacqlineveve!Nu în ultimul rând vreau să mulțumesc tuturor participanților, dar și celorlalte persoane care lasă comentarii pe blog. :) Voi mă motivați să-mi fac timp pentru blog și pentru ceea ce îmi pace cu adevărat să fac.

Iar premiul Simonei este cel de mai jos. Știu că de ceva timp îi plac bufnițele și am lucrat cu drag mini-pictura de mai jos. Curând va apărea și un tutorial, dacă vreți să realizați și voi acest obiect decorativ trebuie doar să stați pe fază.


P.S: Simona, mai am puțin de lucrat la pictură, va arăta mult mai bine după ce o termin. ^_^

Sper să am timp destul, am rămas cam rămas în urmă cu postările și am multe proiecte pe care vreau să vi le prezint. Voi ce ați mai făcut?
Vă aștept răspunsurile mai jos. :)

O zi frumoasă vă doresc!6 comentarii:

 1. Multe felicitări câștigătoarelor! Ce drăguță e bufnița! ^_^

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce drăguță ești măăi! Simona o să se bucure tare, admiră foarte mult lucrurile frumoase, mai ales dacă apar și bufnițe în peisaj. Felicitări fetelor :* Te pup Gabi :*

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari castigatoarelor :) Foarte draguta este pictura cu bufnita.

  RăspundețiȘtergere
 4. Multe felicitări câştigătoarei!! :D Mereu m-am întrebat cum este cartea Fiica tăcerii însă nu am apucat să o citesc până acum.

  Vaaaaai!!! <3 Îţi mulţumesc mult pentru premiul special!! :D Arată deja foarte drăguţ! Sunt curioasă de rezultatul final! Nu ştiu dacă te-ai inspirat sau nu după pernuţa-bufniţă pe care o am dar seamană atât de bine! :)) O să se uite bufniţoiul la tablou şi o să se admire (narcisist :)) ). Mersi mult, Gabi! <3 <3 Apreciez foarte mult premiul special, mai ales pentru că e făcut de mânuţele tale! :D :*

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc mult pt premiu! Abia astept sa citesc carticelele :D
  Felicitari si Simonei! Tabloul este f frumos si sunt convinsa ca o sa se bucure de el :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Felicitari castigatoarelor si sa va bucurati de premii!! :*

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...