Clicky

/

sâmbătă, 29 august 2015

5 lucruri care imi plac sambata #3


E din nou sâmbătă, deci e timpul unei noi postări „5 Things I love Saturday”. Vă scriu postarea mai târziu pentru că abia am pregătit-o, nu am avut timp pe parcursul zilei. M-am bucurat să văd că așa mulți bloggeri au luat ideea aceasta și abia aștept să le citesc postările. Sâmbăta aceasta a fost una frumoasă, dar puțin obositoare. Sper să vă placă pozele pe care vi le-am pregătit. 


Primul lucru care îmi place sâmbăta aceasta este micuța mea galaxie dintr-o sticluță. Îmi place mult de tot să o admir, iar astăzi când am văzut-o în bibliotecă a trebuit să-i fac o poză. În fundal sunt alte decorațiuni realizare. Tutorialul pentru sticluță îl găsiți aici, iar cel pentru tabloul cu fluturaș aici. Urmează și un tutorial pentru micul suport alb din stânga , este realizat printr-o tehnică foarte frumoasă, abia aștept să v-o prezint. 




Un alt lucru pe listă este serialul Arrow. L-am început recent pentru că am terminat Finding Carter și nu aveam la ce să mă uit, parcă toate serialele au luat pauză. Cu pauzele astea mari și dese o să ajung să urmăresc toate serialele existente, hahah.

Alt lucru care îmi place... pozele. Îmi place mult de tot să fac poze, fie cu aparatul, fie cu telefonul. Probabil ați observat că prefer să pun pe blog poze făcute de mine, nu de pe internet. Poate nu sunt așa de reușite, dar îmi place mult să le fac.


Astăzi am făcut și niște mici cumpărături, foarte posibil să le vedeți peste ceva timp într-o postare „In my mailbox”, iar mai târziu în tutoriale. Am început să iau cât mai multe lucruri pentru proiecte DIY și să dedic cât mai mult timp tutorialelor. Mă gândesc că mai bine fac acum cât mai multe tutoriale pentru blog, cine știe dacă voi mai avea timp de proiecte DIY în lunile care urmează.


Ultimul lucru este acest citat, îmi place mult pentru că transmite un vibe foarte pozitiv. O idee bună ar fi să-l pun într-o ramă și să îl privesc zi de zi, sigur ar ajuta.

Aceste lucruri m-au făcut fericită astăzi și mi-au plăcut mult. Pe voi ce va făcut fericiți astăzi? 
Vă aștept cu mult drag comentariile. :)

P.S: Suntem 194 de persoane și nu pot decât să mă bucur. Vă mulțumesc foarte mult că îmi citiți postările, comentați și îmi arătați aprecierea. Înseamnă mult de tot pentru mine, iar lucrul acesta mă face fericită nu doar sâmbăta, ci în fiecare zi.

23 de comentarii:

  1. Okay, m-ai cucerit de la galaxie :)) Cand ma intorc din vacanta trebuie sa o incerc si eu! Imi plac super mult tutorialele tale pentru ca-s foarte realiste! Si pozele de asemenea. Continua sa faci ceea ce-ti place pentru ca devi din ce in ce mai buna >:D<
    P.S. am facut si eu postare aici: http://dreams-have-wings.blogspot.ro/2015/08/5-things-i-love-saturday-1.html
    xx
    Diana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, m-aș bucura tare mult dacă ai încerca și tu. Aștept vești de la tine, poate postezi pe blog sau îmi trimiți o poză cu rezultatul final.
      Mulțumesc mult de tot, nu ai idee cât de mult mă bucură comentariul acesta. Am citit și eu postarea ta, e extrem de simpatică.
      Te îmbrățișez cu drag!

      Ștergere
  2. Ma bucur asa mult cand postati ceva nou, chiar daca va urmaresc blogul de putin timp.
    Imi place la nebunie sticulta galatica! <3
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, vorbește-mi la per tu, tind să cred că suntem foarte apropiate ca vârstă. ^_^ Și mie îmi place mult de tot blogul tău, mă încântă mult de tot bloguri care se ocupă de handmade și de alte lucruri la fel de frumoase. Te pup!

      Ștergere
  3. Îmi place micuţa ta galaxie, este atât de drăguţă :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mulțumesc mult de tot. Mă gândesc să mai fac una, îmi mai trebuie doar o sticluță sau un borcan drăguț.

      Ștergere
  4. Galxia aceea micuta este foarte draguta. Cred ca am sa o incerc si eu. Imi place tipul acesta de postare. Abia astept sa vad proiectele tale viitoare. Sambata aceasta ma fac fericita briosele realizate de sora mea, sunt geniale dupa ziua de astăzi foarte obositoare la serviciu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult de tot! Sper să încerci, observ că sunt multe persoane care vor să încerce. M-aș bucura mult dacă aș vedea și eu ce iese. Să postați pe blog sau unde vreți voi dacă aveți cum. ^_^ Yummy, brioșe! Sună delicios!

      Ștergere
  5. Grozava idee cu galaxia intr-o sticluta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi s-a părut un proiect interesant, dar ușor de realizat. Mulțumesc mult de vizite, e o plăcere să știu că îmi citești postările, Ionela.

      Ștergere
  6. Galaxia ta este mega mega mega draguta <3 <3 <3 as vrea sa fac si eu una, dar la astfel de proiecte chiar sunt stangace....
    La Arrow m-am uitat si eu, primele sezoane sunt dragutee, dupa mi se pare ca se cam forteaza lucrurile
    Am observat ca iti place sa faci poze si imi plac mult, mi se pare ca dau o nota foarte originla si pozitiva blogului ^_^
    Abia astept sa-ti vad proiectele DIY, toate sunt asa de dragute!! *can't wait*
    Siii citatul e dragut, il stiu de ceva vreme si mereu ma face sa zambesc cand il vad :) Happy Saturday!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult de tot, Diana! Am văzut că ă place micuța mea galaxie, poate am să fac un concurs în care să includ mai multe lucruri realizate de mine. Cred că ar fi o idee bună, mai vedem.
      Sunt încă la începutul serialului și până acum îmi place și mi se pare o poveste super interesantă. Chiar sper să nu devină plictisitor pe parcurs. Îți mulțumesc mult de tot pentru aprecieri! Pupici!

      Ștergere
  7. si eu ador sa fac fotografii,chiar daca deocamdata nu ma prea pricep ,important e sa perseveram,nu? interesanta sticluta! inca o data ,multumesc pt participare,ma bucura enorm!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevărat, adevărat! Încerc uneori să citesc diferite tipsuri pe internet despre cum să fac poze mai reușite, nu am găsit până acum niște sfaturi prea folositoare. Cred că cel mai bine este să tot exersez. Mulțumesc pentru apreciere, e și pentru mine o plăcere să particip!

      Ștergere
  8. Nu cred ca mai are rost sa iti spun cat de mult imi place acea micuta galaxie♡ Ma bucur ca te uiti la "Arrow" pentru ca este un serial foarte fain, eu am ajuns la zi si acum astept noul sezon. Citatul tau este foarte tare, are o doza de optimism, imi place. Te pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Am ajuns și eu pe la sezonul 2, mi se pare interesant și îmi place povestea. Și eu te pup! :*

      Ștergere
    2. Fiecare sezon va fi din ce in ce mai bun, vizionare placuta.

      Ștergere
  9. Îmi place foarte mult această rubrică și parcă m-ar mânca în palmă să mă apuc și eu de ea însă nu știu dacă aș putea posta săptămânal :-s
    Nu am văzut Arrow până acum dar poate voi ajunge și la acest serial într-o zi. Vorba ta: când sunt pauze la seriale, ajungem să vedem toate serialele existente :)))

    Îmi plac mult pozele tale și sper să continui cu ele >:D< și mie îmi place să fotografiez <3 mereu mă relaxează.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu sper să postez săptămânal, până acum nu am sărit nici o sâmbătă și sper nici să nu se întâmple prea curând. Mi-ar plăcea mult să văd și pe blogul tău genul acesta de postări, chiar cred că ar fi foarte simpatice.

      Mulțumesc frumos! ^_^

      Ștergere
  10. Ce frumos ! Eu mă gândeam să postez pe blog în fiecare săptămână lucruri care mi-au plăcut, într-o zi în care am timp, nu neapărat sâmbăta.
    Pupiciiii! ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! E o idee bună și asta, sper să văd și pe blogul tău rubrica aceasta! Pupici!

      Ștergere
  11. Oh, ce drăguț este citatul! Iar sticluța cu galaxia e superbă, o ador! <3

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...