Clicky

/

miercuri, 5 august 2015

Premiile Liebster

Heei! Bine ai revenit pe blog!
Astăzi vă prezint o leapșă tare drăguță pe care am primit-o de la Diana. Țin să îi mulțumesc încă o dată pentru nominalizare și vă invit pe blogul ei pentru a o cunoaște mai bine.

Nu am fost prea familiarizată cu leapșa aceasta, dar m-am lămurit pe blogul Dianei despre ce este vorba. Mi se pare o leapșă interesantă și foarte potrivită dacă vreți să mă cunoașteți mai bine, deci spre să vă placă! :)

Regulile sunt următoarele: 1. îi mulțumești persoanei care te-a nominalizat și pui în postare un link către blogul ei 2. răspunzi la toate întrebările primite 3. nominalizezi la rândul tău 11 persoane 4. formulezi 11 întrebări pentru ei 5. nu poți nominaliza persoana care te-a nominalizat 6. trimiți persoanelor nominalizate un link către postarea ta pentru a-i anunța că sunt nominalizați. 

Acum că am înțeles ce trebuie să facem, să vedem ce întrebări am primit de la Diana. 

1. Cum ai ales numele blogului? 

Primul nume al blogului, Cioburi de vise, a fost ales pentru că atunci când am început blogul mi-am dorit foarte mult să scriu o carte. Scrierea unei cărți era micul meu vis, de aici și „cioburile”. Acum nu îmi mai doresc atât de mult acest lucru și încet încet blogul s-a transformat în ceva mai personal și prin niște împrejurări diferite a ajuns să se numească Crafting G. Numele ține mai mult de partea DIY a blogului, dar postez despre tot ce îmi place. :)

2. Care este seria/cartea pe care nu ai putut s-o termini? De ce?

Am găsit în bibliotecă 2 cărți: On the Street Where You Live de Mary Higgins Clark și The Remains of the Day de Kazuo Ishiguro. Prima carte cu siguranță nu am să o încerc să o recitesc pentru că nu mă atrage, dar pe a doua o voi relua cândva.



3. Dacă ai putea să îți schimbi destinul cu cel al unui personaj, care ar fi acela? 

Sunt unele dintre cărțile mele preferate, iar personajele trec printr-o grămadă de aventuri. Decât o viață lipsită de griji, dar banală, mai bine una plină de evenimente.



4. Un film care te-a emoționat? 



5. Dacă ai putea să fii o ființă supranaturală, ce ai alege să fii și de ce? 

Mi-ar plăcea să fac parte din Hesperide. Sunt niște nimfe care locuiesc într-o grădină frumoasă, situată în Munții Arcadiei ( Grecia ) sau, în alte legende, lângă Muntele Altas. Acestea sunt considerate a fi fiicele lui Atlas. 

6. Dacă ai putea să-ți petreci întreaga vacanța de vară într-un loc, unde ai prefera să fie? 

Mi-ar plăcea să stau într-o căsuță mică pe plaja Mării de Sticlă din California sau orice al[ mare sincer.

7. Top 5 lucruri esențiale despre tine pe care ai vrea ca cititorii tăi să le cunoască.

Postez pe blog de plăcere, iar tot ce fac aici fac cu drag. E o părticică din mine care conține cărți, seriale, filme, proiecte DIY și nu aș putea să spun că blogul se axează doar pe un anumit lucru. Îmi place mult să pun în postări poze făcute de mine, cred că așa postările devin mai personale. Petrec foarte mult timp pe Pinterest și Instagram, găsesc o groază de idei acolo. Îmi place mult să îmi încep dimineața cu o cană de ceai verde, prăjituri și o carte bună.



8. Care sunt serialele tale preferate? 

Game of Thrones, How To Get Away With Murder, Motive, PLL, The 100, Skins, Gossip Girl.



9. De cât timp ai blogul și cum a fost la început? 

Pe 26 decembrie fac 3 ani de când am blogul. A trecut mult, mult timp, dar mereu a fost frumos.



10. Care ar fi primul lucru pe care l-ai face/spune dacă mâine ți-ai întâlni autorul preferat/autoarea preferată? 

Cel mai probabil l-aș invita la un ceai și aș asculta cu admirație tot ce spune. :)

11. Cum te vezi peste 5 ani și ce sfat ți-ai da? 

Cred că mai ocupată și cu mai puțin timp liber, dar fericită. 

Nominalizez pe : DeebLorenaElla și Simona ( dacă vă plac întrebările, toți sunteți invitați să o preluați )

Întrebările mele pentru voi sunt următoarele:

1. De ce ai început blogul?
2. Despre ce îți place cel mai mult să scrii?
3. Care a fost cel mai frumos lucru care ți s-a întâmplat vara asta?
4. Postează aici poza ta preferată din telefon. :)
5. Colecționezi lucruri? Dacă da, ce curpinde cea mai mare colecție a ta?
6. Melodia ta preferată în acest moment?
7. Ce limbă ți-ai dori să știi și de ce?
8. Un vers din poezia ta preferată sau un citat care îți place?
9. Ce te motivează cel mai tare?
10. Dacă ai putea să te întâlnești cu orice persoană de pe planetă, care ar fi aceea?
11. Spune-ne un lucru care te face fericit/ă.

Sper să vă placă întrebările și vă destindeți în timp ce răspundeți la ele.
Vă aștept cu drag comentariile!




12 comentarii:

  1. Aww, mersi mult de tot ca m-ai mentionat :3 Ma bucur mult ca ai raspuns provocarii. (Iubesc SKINS <3). Am sa raspund si eu intrebarilor tale - pff, nu ma pot abtine ^^"

    1) Pentru a impartasi indeile, nebuniile, obsesiile, recenziile si interesele mele cu cei din jur. Voiam coltisorul meu de internet in care sa-mi creez comunitatea blogului. Asa am cunoscut multi oameni frumosi si interesanti si nu regret - mai - nimic :D
    2) Imi plac postarile In My Mailbox, Leapsa si Weekly updates :3 Si imi place la nebunie sa caut poze pentru recenzii - e mica mea obsesie ^^"
    3) Hmm, nu stiu. Cred ca faptul c-am mai primit o sponsorizare. Habar n-am, e primul lucru care-mi vine acum in minte :)
    4) - can't T-T -
    5) Hmm, colectionam o groza de chestii, dar niciodata n-am avut o colectie intreaga. De la autocolante pentru cataloage cu animale, pana la reviste Scooby-Doo sau semne de carte sau... carti?! Zau, niciodata n-am destule @_@
    6) Walk the moon - Shut up and dance :3
    7) Uff, aici e greu. Mi-as dori sa stiu o groaza de limbi, daca nu fluent macar intr-atat cat sa pot sa tin o conversatie. As vrea sa stiu spaniola pentru ca-mi place limba, franceza pentru ca vreau sa ma ambitionez sa o fac pe placul meu (o cam urasc), latina pentru ca-s o groaza de chestii interesante (incluzand vraji 3:) ), germana pentru ca-mi place cum suna :)) si tot asa.
    8) "We are all mad here...." - Alice in Wonderland
    9) Sunt o persoana destul de dificila si nu sunt lucruri care sa ma motiveze, dar cred in mine si-n ideile mele tampite si presupun ca ele vin cu datoria si ambitia de a le realiza.
    10) Umm, John Green. Sa-l iau acasa, sa-l leg si sa nu-i dau drumul :)) Sau cu The Queen of England doar ca sa luam ceaiul si sa-i incerc coroana :))
    11) Chiar fac un challenge pe instagram cu 100 de zile fericite ^_^ Va invit sa aruncati o ocheada (https://instagram.com/mdianan/) - merge si daca nu aveti cont.

    xx
    Diana NM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ai răspuns și tu întrebărilor, Diana! ^^ Îmi plac mult de tot comentariile, mai ales astea lungi așa ca al tău!
      Melodia Shut up and dance am ascultat-o chiar ieri, am găsit pe youtube un filmuleț unde melodia se repetă timp de 40 de minute sau o oră și am ascultat-o încontinuu,haha :)). Și eu aș vrea mult să știu franceza, cred că e o limbă tare frumoasă, dar complicată rău, nu îi pot da de capăt! Latina nu prea mi-a plăcut, dar acum că ai menționat tu vrăji și alte nebunii... hmm, sună parcă mai interesant. Hihi, ce drăguț răspunsul de la 10! :))
      Am făcut și eu provocarea cu 100 de zile de fericire pe blog și aș face-o încă o dată și tot așa! Abia aștept să văd ce ai postat, am să mă uit!
      Mulțumesc că ai răspuns, a fost o plăcere să-ți citesc răspunsurile. Te îmbrățișez cu drag! :3

      Ștergere
    2. Hihi :) Si eu te imbratisez si te citesc cu drag ^-^

      Ștergere
  2. Mersi frumos pentru nominalizare! Sper să-l fac cât mai curând! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mult drag! Abia aștept să citesc răspunsurile tale! :*

      Ștergere
  3. Şi eu m-am uitat la primul sezon din PLL, dar după l-am lăsat baltă :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt cu el la zi și nu m-am plictisit de el! Îmi place mult de tot! :)

      Ștergere
  4. Am vrut sa te nominalizez si eu, dar am fost vazut deja ca ai fost nominalizata de Diana (si eu am fost nominalizata tot de ea) ^_^
    O sa raspuns si eu la intrebarile taleee, sunt foarte dragute *hihi*
    1. Am inceput bloggingul pentru ca....nu stiu exact de ce :)) urmaream foarte multe alte bloguri si imi placea atmosfera calduroasa si prieteniile care s-au format prin intermediul blogului si am zis ca ar trebui sa incep si eu si am inceput :)
    2. Carti carti carti si carti :)) pentru ca citesc destul de mult (zic eu) nici nu prea am despre ce altceva sa scriu, doar despre muzica si filme foarte rar, dar imi principal ma axez pe carti siiii imi place sa fac taguri sau lepse, sunt foarte simpatice ^_^
    3. Hmm cred ca tabara in care am fost, a fost o experienta de neuitat. Am petrecut 10 zile la o universitate de vara (m-am inscris la facultatea de drept) si ziua mergeam la cursuri si noaptea petreceam si a fost foarte tare, plus ca am cunoscut foarte multa lume noua de la care am avut ce invata.
    4. As posta-o, dar....sorry
    5. Nu stiu daca se poate numi colectionat, dar imi place sa strang tot felul de chestii cum ar fi semne de carte, brotacei/broscute, carti :>, lucruri marunte
    6. Pff, in acest moment nu stiu daca am o melodie preferata, dar foarte recent mi-a trecut obsesia pentru Take me to church :))
    7. Vreau sa stiu engleza la perfectie, inclusiv cuvinte mai stalcite sau mai rar folosite si dupa as vrea sa stiu germana si italiana pentru ca mi se par doua limbi foarte interesante
    8. Vrei sa-ti scriu aici tot Luceafarul? :))) *e placerea mea vinovata*
    9. Concurenta cred, vreau mereu sa fiu printre primii sau cand cineva imi spune ca nu pot sa fac ceva ma ambitionez foarte tare si fac :D
    10. Asta este o intrebare foarte grea si chiar nu imi vine in minte nimic :D iti spun cand aflu :)
    11. Carile, pozele, prietenii, ciocolata, tagurile, bambusii, pestisorii, tumblr'ul si am trecut de mult de o singura chestie :))
    Te puup :**

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cât de drăguță e faza cu universitatea de vară! Super, mă bucur mult că te implici în lucruri atât de simpatice. Colecționezi broscuțe? Aw, presupun că vorbești de figurine?
      Mă bucur că te fac atât de multe lucruri fericită, e bine să ai de unde alege.. mai ales dacă ai o zi proastă. Mulțumesc mult de tot că ai completat leapșa, a fost foarte plăcut să-ți citesc răspunsurile. Și eu te pup!

      Ștergere
    2. La figurine ma refer :)) broastele adevarata imi pot provoca foarte simplu infarct :)) ^_^

      Ștergere
  5. Heii. Și eu vreau să scriu o carte pe viitor. :D Iar filmul Mr. Nobody tocmai mi l-a recomandat o prietenă și este de mult timp pe lista mea de filme pe care trebuie să le văd.
    Deși e mai veche postarea, o să o preiau și eu, dacă ești de acord. Pupicei!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...