Clicky

/

sâmbătă, 5 septembrie 2015

5 lucruri care îmi plac sambata #4


E prima sâmbătă din septembrie și e timpul pentru „5 Things I Love Saturday”. Mi-am început luna septembrie într-un mod plăcut și puteți vedea în imaginile de mai jos care au fost lucrurile mele preferate de astăzi. Am avut o sâmbătă foarte frumoasă, dar cam obositoare, acesta fiind și motivul pentru care postez mai târziu. Vă invit cu mult drag să citiți postarea, sper să vă placă.


Am încercat din nou să fac un terrarium și a ieșit mai bine de data aceasta. E mai încăpător și sunt mai multe plante și pietricele frumoase, îl ador! Puteți vedea vechile modele apăsând aiciDacă data trecută am ales să pun plantele în niște borcănașe, de data aceasta am tăiat o sticlă de 5L, am pus pietricele, pământ, plantele și iarăși câteva pietricele deasupra. Ce părere aveți? Eu m-am îndrăgostit.


Am scos cutiuța cu decorațiuni de toamnă! Am câte o cutiuță cu tot felul de prostioare pentru vară, iarnă și toamnă, pentru primăvară încă nu. În poză este un dovlecel făcut din hârtie, care stă în bibliotecă și dă camerei un aer tomnatic și foarte plăcut. L-am făcut anul trecut, dar am câteva poze, iar dacă doriți pot realiza un tutorial, let me know. :3


Cartea aceasta o veți vedea și în următorul „In my mailbox” alături de alte prostioare, dar am zis să o includ și aici pentru că vreau să o încep în seara asta. Am impresia că o voi devora și Michael White se va număra printre autorii mei preferați.


Acesta este... cartea mea de schițe. Vă spuneam acum ceva timp că am nevoie de un caiet de schițe unde să-mi păstrez toate desenele, dar am găsit o alternativă foarte simpatică. Pregătesc o postare specială în care vă voi vorbi despre desene, culori, dar și de această carte. În realitate este mult mai drăguță, iar în interior sunt diverse desene care așteaptă să le descoperiți.


Ultimul meu obiect este o carte poștală pe care am găsit-o în cutiuța cu decorațiuni de care v-am spus anterior. Am cumpărat-o acum ceva timp de la anticariat și mi se pare extrem de frumoasă. O țin și pe aceasta în bibliotecă, lângă teancul cu cărți mai vechi. 

Cam atât pentru sâmbăta de astăzi. Ce părere aveți despre postare? Voi ce ați făcut sămbăta aceasta? Vă aștept cu mult drag comentariile și părerile, iar dacă doriți să îmi transmiteți un mesaj privat vă aștept pe pagina de facebook a blogului. ( click aici )

21 de comentarii:

  1. Terrariumul superb, imi place mult de tot! As face si eu dar nu am lucrurile necesare si cel mai greu mi-ar fi sa fac rost de un vas potrivit.
    Dovlecelul este foarte dragut si tocmai mi-ai dat o idee. Cred ca o sa-mi fac si eu 4 cutii cu chestiute pentru fiecare anotimp, mi se pare foarte simpatic sa ai camera aranjata in functie de anotimpuri ^^ Si da, vreau un tutorial pentru dovlecel. :D
    Nu am auzit nici de carte nici de autor, asa ca o sa astept impresiile tale. Lectura placuta!
    M-ai facut curioasa in legatura cu cartea de schite, vreau sa stiu ce frumuseti ascunzi in ea :)) Astept postarea! ^^
    Si cartea postala e foarte draguta, eu am una pentru vara si imi place mult cum arata :)
    Happy saturday!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! La mine vasul a fost realizat dintr-o sticlă de 5L, dacă ai și tu o sticlă de plastic mai mare trebuie doar să o tai și e rezolvată problema. :D
      Pregătesc tutorialul pentru dovlecel, mă bucur că îți place. Sper să realizezi și tu cutiuțele, mie mi se pare o idee drăguță și e foarte plăcut să îți decorezi camera.
      Îți mulțumesc încă o dată pentru aprecieri! ^_^

      Ștergere
  2. oh, sunt minunate... abia aștept să faci un tutorial pentru dovleac. Arată superb și vreau să fac și eu unul. Toate sunt miraculoase ! :))))) Chiiar îmi place mult ce postezi, abia aștept să faci un tutorial și să postezi și recenzia :) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Simina! Am să postez tutorialul, mă bucur că te interesează. Pupici! :)

      Ștergere
  3. Ti-am spus deja in tutorial cat de fain arata acel terrarium, acesta este si mai reusit, cred ca voi face si eu unul. Iar titlul cartii pe care o citesti suna foarte, foarte bine, asteptam recenzie lectura placuta. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să încerci și tu! Aștept poze dacă ai cum, sunt super curioasă. Mulțumesc frumos! Pupici!

      Ștergere
  4. Foarte frumos ti-a iesit terrariumul. E dragut si foarte bine creat. Imi place mult genul acesta de postari, cred ca am sa preiau si eu ideea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Și eu sunt mulțumită de rezultat și mereu mă uit cu drag la el, hihi. Sper să preiei și tu rubrica, cred că ți-ar ieși niște postări foarte simpatice.

      Ștergere
  5. A iesit foarte frumos! Chiar imi plac ideile tale sunt frumoase, mult succes in continuare!
    http://thesecretofcolors.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Terrariumul ti-a iesit asa de frumos <3 Si cartea aceea postala este wow <3 Abia astept sa vad noi proiecte , te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  7. un articol minunat felicitarii imi place cartea

    RăspundețiȘtergere
  8. un articol minunat felicitarii imi place cartea

    RăspundețiȘtergere
  9. Vaii, dovlecelul e așa simpatic! De cartea de schițe nu mai zic... are un aspect original și este fix pe placul meu. Mulțumim pentru articol! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Cu mult drag, mă bucur că îți place. ^^

      Ștergere
  10. Cat de fain e tot, caietul de schite are o coperta asa faina si terrariul e super fain.
    Ai niste idei geniale!
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Oh, ce fain ți-a ieșit terrarium de această dată!!! Mulți suculenți fericiți. <3 Eu am renunțat la o mare parte dintre suculenții mei deoarece cei mici erau dead de la căldura verii iar cei mai au crescut prea mari și nu mai aveau nicio formă (nici măcar frunze în cele din urmă :)) ). Am rămas cu unul singur pe care îl voi tăia și voi spera că se prinde (are o formă extrem de spiralată și ciudată. a luat-o la vale din ghiveci, la propriu!) și cu 2 extreeeem de mici.

    "Arta crimei" pare interesantă rău!!! Lectură plăcută! Sper să te prindă stilul autorului. :D

    Mi-a plăcut mult cum arată și caietul de schițe dar și micuța carte poștală. Mi-aș cumpăra și eu câteva cărți poștale de acest tip. Îmi place cum arată scrisul de mână vechi și elegant. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  12. Mersi mult! Și mie mi se mai întâmplă să nu se prindă, dar văd că de data asta au rezitat toți. Aș vrea și eu ca suculenții să rămână așa mici și drăguți, dar nu cred că-i posibil. O să văd cât rezistă în această formă, de obicei se alungesc într-un mod foarte ciudat, hihi.

    Chiar îmi place super mult! E interesantă și foarte captivantă până acum.

    Mulțumesc! Și eu aș vrea să am o mică colecție de cărți poștale, poate am să îmi fac una. Hugs! ^_^

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...