Clicky

/

sâmbătă, 12 septembrie 2015

5 lucruri care imi plac sambata #5


E sâmbătă din nou, ultima sâmbătă din vacanța de vară, deși probabil toți știți asta. Sunteți entuziasmați pentru reînceperea anului școlar? Eu da, abia aștept. O să înceapă școala și o să postez și mai multe proiecte în seria Back to school. Încă mă gândesc ce să vă pregătesc, dar îmi doresc să fie cât mai multe proiecte drăguțe și simple de realizat. Îmi cer scuze pentru ora târzie, dar a durat ceva timp să adun pozele și să decid ce lucruri îmi plac astăzi.


Și în postarea anterioară am avut o decorațiune de toamnă, iar sâmbăta asta e la fel. Am găsit niște conuri și am zis că ar arăta drăguț în bibliotecă. Pot fi lăsate și pe timp de iarnă pentru că sunt potrivite pentru ambele anotimpuri. Le-am așezat lângă o lumânare drăguță și au efect foarte frumos. Un tutorial drăguț cu niște conuri mai mici găsiți pe blog chiar aici, este primul tutorial apărut pe blog și mereu îl citesc cu nostalgie, se observă diferențele de atunci și acum.


Brățara aceasta am luat-o ca să-mi poarte noroc anul acesta școlar și o ador. E micuță și foarte delicată și o pot purta mereu, nu trebuie să am grijă să se asorteze cu nimic. Voi aveți un obiect care vă poartă noroc? Citisem într-un carte experiența unui bărbat care a crezut cu tărie că o piatră simplă îi aduce noroc și chiar i-a adus! Povestea acesta m-a ambiționat să-mi achiziționez și eu „un obiect norocos”.


Flori uscate/presate. Sunt atât de delicate și de frumoase, iar cel mai bun lucru este că le poți păstra așa o lungă perioadă de timp. Sunt câteva proiecte DIY pe care le poți face cu aceste flori uscate, dar cred că cel mai drăguț arată când sunt adăugate în jurnal. Am decis să le adaug printre lucrurile de aici pentru Ionela, care a postat pe blog niște poze superbe cu flori uscate. (click aici)


Dacă ne apropiem de școală avem nevoie și de rechizite noi. Eu încă nu le-am cumpărat pe toate, dar nu e grabă. Cred cel mai tare sunt entuziasmată de culori, abia aștept să le folosesc în revista „Pauza ta de relaxare”. Pixurile arată destul de banal și am să încerc să le decorez puțin, voi posta și pe blog rezultatul! :)


Încheiem postarea cu un citat pe care, cred eu, ar trebui să-l avem mereu în minte. Am decis să-l aleg pe acesta pentru că începe școala și o dată cu ea începe și stresul. O să fim mai ocupați și o să avem mai puțin timp liber, dar este important să găsim timp și pentru noi, pentru a face ceea ce ne place. Sper să mai am timp de blog și de proiecte, o să fac tot posibilul să nu abandonez blogușorul și să continui să scriu pentru voi. 

Sper că v-a plăcut postarea și aștept cu mult entuziasm să văd ce părere aveți despre ea. Nu vă sfiiți dacă aveți întrebări sau neclarități, sunt aici ca să vă răspund. :)

15 comentarii:

  1. Este frumoasa postarea. Si florile presate imi plac cum sau uscat. Multumesc ca ai mentionat despre blog-ul meu in postarea ta!! Iti doresc un an scolar plin de realizari!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ti-au venit idei pana la urma ^^ Imi plac tare mult conurile, arata super cute

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce drăguț se văd conurile în bibliotecă, nu m-aș fi gândit la asta.
    Și pixurile colorate sunt super drăguțe. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Super! Abia astept viitoarele proiecte DIY ^-^
    Iubesc lumanarea din poza cu conurile *.* Ce miros are? Presimt ceva dulceag ca vanilie sau piersica.
    Citatul din final ma face sa ma simt mai bine ^.^ Fug si eu sa scriu postarea pentru sambata - iar am intarziat :))
    xx

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Și eu abia aștept să le scriu și să le postez. Lumânarea nu are nici un miros sau cel puțin nu am sesizat eu unul. Nu o aprind prea des pentru că nu vreau să se termine, îmi place prea mult, hihi! Abia aștept să citesc postarea ta, nu e nimic dacă ai întârziat. ^_^

      Ștergere
  5. Ce draguta este bratara, asa mica si finuta, sa iti poarte noroc pe parcursul anului scolar. Si eu obisnuiam sa pun flori la presat desi in ultimul timp nu am mai pus. Reccchhhiiizzziiittteee, imi place la nebunie sa imi cumpar rechizite, cred ca ar merge sa fie adaugate si in topul meu de lucruri preferate. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Eu abia aștept să fac câteva proiecte cu rechizitele, sper ca la sfârșit să fiu mulțumită de rezultat. Pupici!

      Ștergere
  6. Ce drăguță este brățara!! :D Am și eu o brățară norocoasă pe care o port non-stop de ani buni de zile: are multe inimioare bleo-albăstrui și am primit-o prin clasa a 4-a de la o colegă.

    Și eu mai presam flori în anii trecuți însă m-am abținut de la a o mai face deoarece am un fel de ierbar pliiiiin cu flori uscate, și sper eu că nu e și ceva viu printre pagini :))) Va trebui să îmi iau inima în dinți și să le sortez în curând. Am într-o mică "vază" o serie de plante uscate și, păstrat ca amintire de la munte, un con de brad cu codiță. Toamna mai adun și eu conuri de brad pe care le țin o perioadă pe post de decorațiune. :D

    Mi-a plăcut mult citatul postat. <3 Sper să ne motiveze cât mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Vai, ce frumos! O ai de așa de mult timp, sper să o păstrez și eu pe asta pentru un timp îndelungat. Mai sper și să-mi poarte noroc, hihi.

      Cât de drăguț! Eu nu am ierbar,dar mi-ar plăcea să am unul. Multă baftă la sortat!

      Ștergere
    2. Mersi mult!! >:D< Sper să păstrezi și tu mai mult timp brățara și să fie cu noroc. :D

      Ștergere
  7. Am o bratara care ma fereste de deochi. :)) Mi se intampla foarte des sa fiu deocheata, chiar daca multa lume rade pe tema asta si nu crede. :)) Pupici!

    http://lifestylesem.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Hihi, ce drăguț! Să o porți cu mult drag. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Flori presate, conuri, toate aduc a toamana! <3
    Superb post, lucrurielw simple mereu ne fac fericit, de curand si eu am prins un mare drag de aceste bratarici simple si dragute! <3

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...