Clicky

/

vineri, 18 septembrie 2015

Castigatori Concurs (August-Septembrie) + Chick Chat

Săptămâna aceasta nu am mai postat nimic pentru că am fost fie prea ocupată, fie prea obosită. Nu mă așteptam să mi se încarce programul atât de mult, dar sper să profit de weekend-uri. Mă gândesc să postez în aceste 2 zile libere câte ceva și să pregătesc și alte postări. Îmi pare rău că nu am anunțat la timp câștigătorii concursului, dar sper că nu e prea târziu. 

Apreciez mult de tot că v-ați înscris și ați lăsat comentarii postărilor și vă mulțumesc mult pentru sugestii. Câștigătorii sunt : Roxi Adina și Lupu Diana. Aștept un mesaj pe pagina de facebook a blogului, adică aici cu adresele voastre. 

Sper să vă bucurați de premii și să le citiți și folosiți cu mare drag! 

M-am bucurat mult să vă citesc comentariile și să vă răspund, iar mesajele voastre m-au ambiționat mereu. Am să tot scriu pe blog chiar dacă urmează o perioadă super dificilă și sper ca și voi să îmi fiți alături. E foarte posibil să postez doar în weekend pentru că doar atunci am timp și cred că și voi sunteți mai liberi atunci. Vreau să știți că lucrez la postările pe care doriți să le vedeți pe blog, nu am uitat de ele. Mai jos aveți una dintre pozele pe care le-am pregătit pentru postarea în care vă vorbesc puțin despre culori, dar și despre desenele postate pe pagina de facebook.


În weekend voi posta 5 lucruri care îmi plac sâmbăta și vă voi spune ce se ascunde în coletul misterior de aici. Cum a decurs săptămâna aceasta pentru voi? Vă aștept cu mult drag comentariile. :)

4 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...