Clicky

/

luni, 28 septembrie 2015

Ce facem in timpul liber?

Nu de curând v-am arătat niște desene pe pagina de facebook a blogului și m-ați rugat să postez mai mult despre acest nou hobby pe care îl am. Mereu am fost uimită de talentul persoanelor care desenează, e un adevărat talent să ai două mâini care pot crea artă. Am căutat pe Pinterest niște desene simple și m-am pus pe treabă, am vrut să încerc și eu neapărat ca să văd ce iese. Probabil știți toți despre cărțile de colorat pentru adulți și starea de bine pe care o transmit, la fel este și cu desenatul. 


Culorile. Folosesc o paletă de culori găsită în Lidl, de la United Office. Are 24 de culori detașabile, o pensulă din lemn și un tub cu culoare albă. Le am de mult timp și îmi plac super mult, au niște culori foarte frumoase și se asează minunat pe hârtie. 


Caietul de schițe. Am luat o carte veche din bibliotecă ( o carte despre gramatica limbii engleze ) și am decorat-o cu puțină hârtie de scrapbooking și niște hârtie pe care am avut-o de la un colet primit. Am pus pe marginea hârtie puțină cafea pentru a-i da un aspect mai vechi, iar cealalt-ă hârtie a fost arsă pe margini. Paginile sunt destul de subțiri, iar pentru a desena le lipesc între ele sau desenez pe hârtii mai groase și le pun după în carte.


                            

Desene. Am început cu niște modele foarte simple, în prima imagine sunt niște pene desenate pe niște foi de carte și lipite în cartea propriu-zisă de desene. În a doua imagine este un fluturaș desenat pe paginile cărții. Am luat modelul de fluturaș folosit și aici și am trasat modelul, apoi am desenat înafara modelului. Pe pagina de lângă am desenat în pix o păpădie și am scris cuvântul „hope”.


Cam atât am desenat până acum, sunt niște desene simple, dar încetul cu încetul vreau să realizez și unele mai complicate. Sunt o groază de tutoriale și modele diverse pe internet și chiar îmi doresc să încerc mai mult. Mai jos este un desen cu niște flori, tot pe pagina respectivă am pus și un bilețel cu o poezie.


There is freedom waiting for you,
On the breezes of the sky,
And you ask „What if I fall?”
Oh but my darling,
What if you fly?
~e. h~

Voi desenați? Ce faceți în timpul liber? Vă aștept cu mult drag părerile despre această postare și vă voi răspunde cu drag la întrebări, deci nu vă sfiiți. Dacă doriți să-mi trimiteți diferite tutoriale sau desene realizate de voi, le puteți trimite aici.

5 comentarii:

  1. Desenele sunt frumoase mult succes pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Cred totuși că desenul va fi doar un hobby pe mai departe. :)

      Ștergere
  2. Foarte faine desenele și caietul de schițe!! <3 Și eu am o carte veche cu Actori de film pe care aș vrea să o torturez în același mod (că tot stă degeaba). :))) Sunt curioasă ce va ieși. Cred că pictatul este o activitate plăcută și e și mai interesant când poți face ceva creativ din pictură, nu doar clasicul pictat pe foaia albă. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow, sunt geniale desenele. Felicitări, mai așteptăm postări de genul acesta!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...