Clicky

/

vineri, 11 septembrie 2015

In my mailbox #10


M-am bucurat să văd că prostioarele prezentate în „In my mailbox”-ul trecut v-au plăcut, așa că am venit astăzi cu altul, hihi. La fel ca cel din urmă, la sfârșit se vor afla două cărți și în rest diferite lucruri achiziționate, majoritatea au legătură cu proiectele DIY. Vă invit să citiți postarea, sper să vă placă! :)


Nu am început încă cumpărăturile pentru rechizite, dar am luat acest caiet pentru a-l transforma într-o agendă pentru noul an școlar. Acum arată banal, dar o voi transforma într-o agendă drăguță. Vă promit să vă arăt și vouă rezultatul final!


Hârtie de împachetat cadouri și hârtie de scrapbooking. Cu siguranță lucrurile mele preferate, sunt atât de utile și le folosesc mai mereu în tot felul de proiecte. Mai mult ca sigur caietele mele de anul acesta vor fi decorate cu aceste modele.


Câteva panglici colorate pentru niște semne de carte și un nou ac de quilling pentru că pe cel vechi l-am pierdut. 


Pentru că sunt pe blog sunt și pasionate de cosmetice, am inclus și rujurile acestea aici. Sunt super cremoase, pigmentate și se așează frumos pe buze. Au avut un preț mic, iar singurul incovenient este că trebuie să le realipici pe parcursul zilei. Nu am idee cum se numește primul ruj, dar amabaluj lui seamănă cu un creion, iar cel nude este de la MeNow.


Cărțile acestea le-am primit în urma unui concurs și au fost alese de mine. Am fost super fericită să aflu că am câștigat și mi-am ales 2 cărți: Arta Crimei de Michael White și Aceasta nu este o carte de Keri Smith. Prima carte am început să o citesc și pot spune că îmi place foarte mult până acum, autorul are super multe cărți interesante și intenționez să-mi mai iau câteva titluri. Despre a doua carte nu mai are rost să vă spun, știți deja că îmi place foarte mult Keri Smith și cărțile ei simpatice care cuprind tot felul de activități. Cartea aceasta este absolut minunată, am răsfoit-o puțin și abia aștept să o încep.


Vă las la sfârșit un colet misterios. Sunt foooarte entuziasmată, iar ceea ce se află în interior este pe placul meu. Am să vă prezint pe blog ce se află în interior, aveți câteva idei despre ce este vorba?

Cam atât și pentru postarea de astăzi! Sper că va plăcut și aștept cu mult drag comentariile voastre.
Voi ce ați achiziționat recent?

13 comentarii:

  1. Iubesc hârtiile de scrapbooking, sunt așa drăguțe. <3 Și "Aceasta nu este o carte" pare foarte interesantă, să ne spui cum a fost, după ce o termini.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie îmi plac tare mult! Sigur, am să postez pe blog câte ceva despre ea. ^_^

      Ștergere
  2. Si eu ador tehnica scrapbooking, cu siguranta agenda va iesi superb! Spor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ador postarile de genul, sunt foarte simpatice! Abia astept sa vad ce faci cu acel caiet, sunt sigura ca o sa iasa bine, desi habar nu am ce e hartia de scrapbooking :)) Acele panglici sunt dragute, am cautat si eu pentru cateva semne pe care le-am facut recent, dar nu gasesc decat simple si uratele :(
    Sunt curioasa ce e in acel colet, mai multe chestiute pentru diy? :>

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult! Hârtia de scrapbooking este hârtia imprimată din imaginea nr. 3, este o coală mai groasă decât o filă A4 care este imprimată. ^_^
      Agenda am făcut-o deja și a ieșit drăguț, abia aștept să o folosesc.
      Am să postez săptămâna următoare ceva despre coletul misterios. Pupici!

      Ștergere
  4. abia astept cum o sa arate agenda, imi plac proiectele de genul sunt superbe si la sfarsit ai satisfactia ca ai facut ceva frumos cu propriile maini. cartile arata bine, mai ales aceea cu Arta crimei/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult de tot pentru aprecieri! Sunt pe la jumătatea cărții și pot spune că-mi place super mult, e captivantă și interesantă. Te îmbrățișez cu drag! :)

      Ștergere
  5. Ce drăguțe sunt hârtiile pe care le-ai achiziționat! Abia aștept să văd la ce le vei folosi! :D
    Faine cărțile pe care le-ai câștigat. Îmi par interesante cărțile de Keri Smith dar vaaag de tot încep să simt că am trecut nițel de vârsta lor. Mai bine zis, nu vârsta ar fi problema, ci atracția pentru ele. Mă chinui cu Jurnalul meu trăsnit de ceva vreme și sper că în sezonul rece să am mai multă tragere de inimă spre el.

    Hmmm.... și eu cred că în coletul misterios este ceva ce ține de DIY :D Sunt curioasă să văd ce se ascunde în el! ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, poate și eu sunt prea mare pentru Keri Smith, dar îmi place mult prea mult. Cărțile ei mi se par super simpatice și mereu îmi face plăcere să le completez, aș vrea totuși să le dedic mai mult timp. S-a sfârșit vara, iar eu tot nu am terminat „Jurnalul meu trăsnit”.

      Am să postez săptămâna care vine ceva despre el! ^_^

      Ștergere
  6. Cate lucruri faine ai luat, astept sa vad cum va arata agenda. Despre "Arta Crimei" ti-am spus deja ca mi se pare foarte interesanta, astept recenzie. Iar coletul misterios chiar ma face curioasa, sincer nu imi dau seama ce ar putea ascunde... Carti, nu cred. Materiale DIY, nu cred, astept sa ne spui tu. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi! Agenda arată super simpatic, sper să vă placă și vouă. Ai dreptate, în colet nu sunt nici cărți, nici materiale DIY. Am să postez în cursul săptămânii ceva și o să aflați ce este. ^_^ Pupici!

      Ștergere
  7. Abia astept sa vad acea agenda, sigur o sa fie minunata. <3

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...