Clicky

/

miercuri, 2 septembrie 2015

Preferatele lunii August


A trecut și luna August cu zilele ei caniculare, cu nopțile târzii și cu zilele în care tot ce făceam era să lenevesc. Sper că ați avut o vară frumoasă și ați realizat tot ce v-ați propus. Mi-aș fi dorit să fac mai multe vara asta, dar cine nu-și dorește? Sunt foarte entuziasmată de tot ce înseamnă toamnă: frunze arămii, pulovere, lumânări parfumate, seri reci, decorațiuni pentru Halloween și cărți citite alături de un ceai cald, în timp ce afară plouă. Tocmai am descris o părticică din paradis.

Probabil sunteți familiarizați cu postările de genul „preferatele lunii”, apar pe multe bloguri de beauty și nu numai. La fiecare sfârșit de lună postezi niște poze cu lucrurile (evenimente, acțiuni, întâmplări) care ți-au marcat luna și au făcut-o mai bună. Am ales să introduc și rubrica aceasta pentru că mi se pare super simpatică. Sper să pot posta lunar și să nu uit. Vă invit să aflați care au fost lucrurile mele preferate luna aceasta.


Setul de culori watercolors. Desenele watercolors mereu mi s-au părut superbe și am încercat și eu să fac câteva. E o tehnică foarte frumoasă și abia aștept să fac mai multe desene, sunt abia la început. Îmi doresc mult să ajung în punctul în care să compar dsenele de mai sus cu alte desene mult mai reușite. Sunt multe de exersat, dar cred că e un mod frumos de a te relaxa. Ce credeți?


Semne de carte. Astea sunt niște semne de carte realizate prin tehnica decoupage adică tehnica șervețelului. Cred că am făcut mai mult de 10 semne de carte de acest fel, abia aștept să vă arăt un tutorial și mai multe poze. 


Reviste, cărți. „Pauza ta de relaxare” ați văzut-o în postarea trecută, iar de „Jurnalul meu trăsnit” știți deja. Iubesc să le completez și sunt alegerea perfectă dacă sunt plictisită sau am chef să fac ceva și nu știu ce. Nu am desenat prea mult în revistă, dar de jurnal sunt destul de mândră. Mai am puțin și îl termin, abia aștept să văd cum va arăta la final.


Jurnalul și niște rujuri. Am scris luna asta mai mult în jurnal, iar în poza de mai sus vedeți cum am lipit în el un mic desen, îmi plac mult coronițele florale. Scriu în jurnal pentru că vreau să-mi amintesc toate momentele frumoase prin care trec. Se întâmplă de multe ori să uit anumite evenimente sau să mi le amintesc vag și asta nu-mi prea convine. Mai avem în poză și 2 rujuri pe care le ador, vi le recoamand. Dacă vreți mai multe detalii mă puteți întreba mai jos, în comentarii. 


Cam atât și pentru postarea aceasta. Vă mulțumesc mult că mi-ați citit postarea și vă invit să le vizitați și pe celelalte. Sper că va plăcut și că ați citit-o cu drag. Vă aștept cu mult interes părerea despre astfel de postări, vreți să le continui? 

21 de comentarii:

  1. Se pare ca ai avut o luna de August frumoasa, imi plac desenele tale in acuarela!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ai avut o luna asa frumoasa, nu degeabaa zilele lunii august AUgust.
    Chiar mi-ai starnit curiozitatea cu acea trusa de culori si acele picturi, o poti prezenta mai pe larg intr-un post?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ce joc de cuvinte interesant. ^_^
      Sigur, am să pregătesc o postare cu trusa de culori și încă câteva desene, mulțumesc mult de tot pentru propunere. Pupici!

      Ștergere
  3. Mă bucur că luna August pentru tine a fost una frumoasă <3 Și eu ador tot ce tine de pictat, doar că nu am talent. Aș vrea să îmi iau un set de acrilice :) Sau să gasesc cerneală la borcănaș și sa pictez cu ea și cu picul :))) Iar acum din categoria mea , rujulurile sunt superbe , sunt de la miss sporty?:* oricum este un nude ft dragut :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am cine știe ce talent, dar mă relaxează mult, plus că e și o provocare. Sper să desenez din ce în ce mai bine și să pot face modele și mai complicate. Rujurile sunt de la MeNow și au costat 5 lei, sunt foarte cremoase și pigmentate, dar trebuie reaplicate. Tot aceștia au și niște rujuri destul de populare pe aici, sunt niște lipstick-urile lichide, poate ai auzit de ele. Pupici! :*

      Ștergere
    2. Ah , acelea mate . Da , mare zarvă ce s-a făcut cu ele . Am încercat și eu unul de la o colegă de facultate și am avut impresia că m-am dat cu pastă corectoare pe buze . Mă strângea ca naiba ...nu mi-au plăcut :(

      Ștergere
  4. Desenele si semnele de carte sunt absolut superbe. Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumoase sunt semnele de carte! Abia aștept tutorialul ^^.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Biana! Tutorialul este deja scris și așteaptă să fie postat. :3

      Ștergere
  6. Doamne Dumnezeule, dar ce-mi place desenul ăla pictat, pe foaie de carte, de fapt, sunt două, și amândouă-mi plac. Sunt minunate, sper să faci despre toate un tutorial. Sunt superbe și la fel și postarea !
    Pupici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos pentru apreceri! Mă bucur mult că îți plac. Pregătesc o postare mai detaliată despre acest nou hobby. ^_^ Te pup!

      Ștergere
  7. Eu ador proiectele de genul și știi deja că susțin inițiativa și mi-ar plăcea să văd mai multe de genul și în lunile ce urmează :)
    Ador semnele de care, aștept cu nerăbdare tutorialul. Eu tot găsesc și adun tutoriale de la tine, aștept și ziua când chiar le voi pune în practică, of of.
    Îmi plac și rujurile! Am aflat informațiile mai sus, acum cu siguranță sunt curioasă.
    Spor la și mai multe lucruri frumoase și preferate în luna septembrie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos pentru susținere, Sara! Sper să postez lunar și nu sar peste nici o lună.
      Sper să pui și tu în practică tutorialele, cred că ți-ar ieși foarte drăguț. Așa sunt eu cu Pinterest, am un folder special doar cu lucruri pe care trebuie să le încerc. ^_^
      Mersi, mersi! Hugs!

      Ștergere
  8. Este foarte faina aceasta rubrica in care la finalul lunii tragi linie si observi lucrurile ce te-au facut fericita in acea luna. Probabil voi imprumuta si eu aceasta idee pe blogul meu pentru lunile ce urmeaza.
    Desenele acelea sunt superbe si semnele in care ai folosit tehnica decoupage la care eu nu am apelat inca arata foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos pentru aprecieri, Mădălina. ^_^ Sper să postezi și tu, e o rubrică simpatică și te ajută să îți dai seama că lunile nu am trecut fără rost.

      Ștergere
  9. si mie imi place sa desenez imi place foarte mult articolul tau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Mă bucur să aud că împărtășim aceași pasiune. :)

      Ștergere
  10. Îmi plac la nebunie semnele de carte, sunt simple, dar în același timp elegante. Felicitări! Și nuanțele rujurilor îmi plac, sunt tare drăguțe.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...