Clicky

/

miercuri, 23 septembrie 2015

Cum sa gasesti cadoul perfect in 8 pasi


Sunt sigură că de multe ori ați întâmpinat probleme în alegerea unui cadou pentru o persoană, fie ea apropiată vouă sau nu. Toți dorim să luăm un cadou care să placă și să facă persoana de lângă noi să ne spună un sincer „mulțumesc”. Un cadou bine ales te va pune într-o lumină bună și va reflecta toată atenția pe care ai depus-o. Rezervă puțin timp persoanei respectivei și investește dragoste și grijă în cadoul ales: un cadou este un gest frumos, dar un cadou bine ales este extraordinar. 

Vă vin ajutor cu o listă de trucuri și sfaturi pentru a găsi cadoul perfect:

1. Fă o listă cu interesele persoanei 

Scrie tot ce știi că îi place să facă în timpul liber, poate are un anumit hobby sau poate vrea să se apuce de unul. Poate e interesată de un anumit film sau de o anumită carte, încearcă să îți amintești toate lucrurile mici despre persoana respectivă.

2. Gândește-te la trecut 

Mai știi filmul ăla despre care îți povestea cu atât entuziasm sau cartea aceea pe care ți-o tot recomanda? Dacă știi care e filmul sau cartea preferată îi poți lua un obiect care să o ducă cu gândul la filmul sau cartea respectivă. 

3. De ce are nevoie ?

Probabil ți-a spus de multe ori că are nevoie de anumit lucru sau că trebuie să înlocuiască un obiect vechi cu unul nou, nu ai nimic de făcut decât să îi transformi vorbele în ceva palpabil!

4. Dacă nu cunoști prea bine persoana

În acest caz încearcă să vorbești cu un prieten apropiat sau intră pe profilul de facebook sau instagram, sigur vei vedea ceva care te v-a ajuta și vei primi tot felul de indicii.


5. Colecționează ceva? 

Mulți dintre noi colecționăm anumite lucruri, fie că e vorba de oje sau parfumuri, cutiuțe decorative, lumănâri și câte și mai câte. Gândește-te dacă persoana respectivă colecționează ceva și cumpără-i acel lucru.

6. Include în cadou o parte din tine 

Încearcă să introduci în cadou și amprenta ta personală pentru ca acel obiect să-i amintească de tine. Poate fi vorba despre o glumă pe care o aveți sau despre un anumit eveniment la care ați participat amândoi.

7. Ce vrei să spui ? 

Printr-un cadou transmiți un mesaj persoanei respective, prea mulți dintre noi se gândesc doar că oferi un obiect. Atunci când dăruiești ceva, îi spui persoanei de lângă tine că o prețuiești sau că o apreciezi. 

8. Bazează-te pe ceva sigur

În cazul în care nu ai timp la dispoziție, dar totuși vrei să îți arăți aprecierea față de persoana resptectivă, îți recomand să te bazezi pe ceva sigur. Aici mă refer la acele cadouri „tradiționale”, dar care aduc bucurie și entuziasm. Fie ca e vorba de o ramă foto foarte drăguță, o decorațiune sau de un set de căni, cu siguranță vor fi de ajutor. 

Alegerea mea este acest set de căni lucrate manual cu markere pentru ceramică, care au un mesaj foarte frumos, pot fi un cadou perfect pentru un cuplu. Au mânere în formă de inimioară și capacitatea de 300 ml. Sunt perfecte pentru a începe diminețile într-un mod plăcut, iar mesajul de pe căni îți înseninează ziua. Să fiu sinceră, e un cadou minunat pe care ți-l poți face chiar ție, hihi. Cănile cu tot felul de mesaje mereu vor fi plăcute, deci nu ai cum să dai greș cu asta.


Găsiți o mulțime de idei de cadouri pe Lovely Decor, unde vă puteți plimba printre rubrici precum casă&decorațiuni, bucătărie&masa, lifetyle, handmade și câte și mai câte. O să găsiți o gamă variată de produse, iar serviciile oferite de ei sunt de calitate. Vă invit să aruncați un ochi pe site și să luați un cadou pentru un prieten drag sau, de ce nu, un cadou pentru voi.




12 comentarii:

  1. Foarte frumos, pe douăzeci și nouă e ziua mamei mele și doresc să-i fac ceva frumos de ziua ei. De fapt, ea de multe ori se mulțumește cu o zi petrecută în familie, cu notele noastre bune și toate faptele bune pe care le facem. Dar eu zic că sigur găsesc ceva pe acest blog pe care să-l fac și să o bucure pe mama așa că colind de zor blogul tău :)))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îi doresc un sincer „La mulți ani!” mamei tale! Spor la căutat! Pupici!

      Ștergere
  2. Sfaturile sunt foarte utile in ce priveste cumpararea cadoului! Sunt interesante canile.
    http://thesecretofcolors.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunat postul, ca si sfaturile date, foarte utile!
    Multumim ca ne esti alaturi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult de tot pentru aprecieri, Andreea! E o plăcere pentru mine să scriu pentru voi.

      Ștergere
  4. Mulțumim pentru idei!
    Eu obișnuiesc să fac cadouri semnificative. Nu îmi place să îi fac fac cadou cuiva de exemplu haine, pentru că la un moment dat tot o să le arunce și nu o să-i rămână nicio amintire. Cel mai mult îmi place să dau cadou tablouri cu amintiri cu noi, mi se par cele mai potrivite. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mult drag! Cadourile semnificative sunt cu adevărat cele mai drăguțe și de impact. :)

      Ștergere
  5. Foarte fain postul si util! Felicitari :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi se par tare faine ideile!! :D Cum mie îmi plac cănile la nebunie, pot spune că cele două pe care le-ai prezentat sunt geniale! :D Nu ar strica "la colecție", că tot mi s-a spart una dintre căni. :'(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți plac ideile, dar și cănile. Și mie mi se par super simpatice și adorabile! :D

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...