Clicky

/

duminică, 4 octombrie 2015

DIY | Agenda cu imprimeu floral


În fiecare an școlar obișnuiesc să am o agendă pentru orar, diferite activități, teste, examene, ascultări, proiecte și câte și mai câte! Cred că e o necesitate pentru un elev care încearcă să fie organizat și pus la punct. Acum ceva timp v-am arătat un micuț tutorial aici și e unul dintre cele mai populare tutoriale de pe blog, fapt care nu poate decât să mă bucure.

Astăzi revin cu o postare mai actualizată și mai explicită, sper să vă fie de ajutor.

Materiale necesare:

- caiet simplu, de română
- lipici, foarfece
- hârtie de împachetat cadouri sau hârtie de scrapbooking 


Cred că mereu am hârtie de împachetat cadouri la îndemână, a devenit o mică obsesie, o folosesc mereu în tot felul pe proiecte. Vă sfătuiesc să o căutați în magazinele care au în general cadouri, există o gamă foarte variată de culori și modele, iar prețul nu e mai mult de 2-3 lei. 

Hârtia de scrapbooking am descoperit-o recent în locul din care îmi iau și hârtia de împachetat. Un caiet mare cu tot felul de hârtii costă în jur de 30-40 de lei, dar se poate cumpăra și o coală la prețul de doar 1 leu. E super utilă hârtia aceasta, poate fi folosită în zeci de proiecte și are niște modele adorabile.

În cazul în care nu aveți nici hârtie de împachetat și nici hârtie de scapabooking puteți căuta pe internet un model frumos cu tot felul de flori sau alte elemente care vă plac și să îl printați. Așa am procedat în tutorialul anterior și rezultatul a fost la fel de drăguț. 


De această dacă voi folosi hârtie de scapbooking și un carton care se asortează cu hârtia. Totul este extrem de simplu, tot ce trebuie să faci este să tai hârtia în așa fel încât să se potrivează copertei. Urmează apoi să tai o fâșie din carton. Acum trebuie să le lipești după cum preferi, eu am ales să lipesc hârtia pe tot caietul, iar pe margine să pun o fâșie subțire de carton.


O idee foarte bună ar fi să lipești pe jumătate de copertă carton și pe cealaltă hârtia cu modelul, sunt numeroase de moduri în care poți combina hârtii, texturi, modele, culori. Ai nevoie doar de niște timp, imaginația vine singură, nu e problemă. După ce am lipit hârtia și cartonul am pus în colț o mică etichetă. Eticheta a fost realizată din carton alb perforat pe margini, dar poți încerca să îți personalizezi eticheta cum dorești. 

În interiorul agendei folosesc de cele mai multe ori post it-uri, pixuri colorate și bandă washi-tape pentru a decora paginile. Chiar cred că lucrurile astea micuțe mă motivează să mă concentrez mai tare pe tot ce trebuie să fac. 

Știu că tutorialul a fost extrem de simplu, dar sper că va plăcut și îl considerați util. 
Vă aștept cu mult interes comentariile, am să răspund tuturor și sunt deschisă sfaturilor și propunerilor. Vă doresc un început de an școlar frumos și organizat, hihi!
2 comentarii:

  1. Este frumoasa agenda. Imi place ce imprimeuri are hartia pe care ai folosit-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Și mie îmi place hârtia, are o culoare frumoasă, dar îmi plac mult trandafirașii și ceșcuța.

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...