Clicky

/

miercuri, 1 ianuarie 2014

Currently Reading #3


Iată că am trecut și în 2014! Sper să aveți parte de un an care să vă ofere speranță, să treceți prin toate cu bine și să aveți curajul să spuneți „da” în fața momentelor spontane care cer un „nu”.
Vă mulțumesc pentru urările voastre de aici, am ales să răspund în această postare pentru a-mi fi mai ușor când voi alege câștigătorul prin random.org.
Aveți timp până pe 25 ianuarie să vă înscrieți la concurs. :)



Am început cartea „Moarte subită” de J. K. Rowling acum ceva timp și mai am aproximativ 100 de pagini din ea. Deși sunt la finalul cărții nu mi-ai format o părere clară despre ea. Pot să spun că e tristă și tratează subiecte de care mulți autori se feresc, vă asigur că veți descoperi în carte toate aspectele negative pe care le oferă viața, începând de la familii destrămate din cauza viciilor la ura dintre oameni și modalitățile la care recurg aceștia pentru a se răzbuna.

O să scriu mai multe despre carte într-o recenzie în care o să aflați de ce m-am plictisit la început, de ce cuprinsul mi s-a părut captivant și despre cum am putut să găsesc niște personaje inocente, prinse în jocul întunecat al oamenilor avizi după putere și bani. 


La mulți ani!

6 comentarii:

  1. Trebuie sa citesc si eu Moarte Subita anul acesta! Am auzit mai multe pareri negative decat pozitive, cred ca de aceea nu prea am avut curajul sa o citesc. Astept recenzia!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt tare curioasa despre carte, astept cu nerabdare recenzia ta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper să termin cartea astăzi și să postez recenzia curând! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  4. mie mi-a placut tare mult stilul de scriitura. povestea nu m-a dat pe spate. mi s-a parut cartea putin cam lunga pentru plot. dar stilul e minunat :X vezi ca ai o leapsa la mine pe blog :D

    RăspundețiȘtergere
  5. De la J. K. Rowling nu am citit decat Harry Potter, insa imi place mult stilul ei de a scrie. Astept recenzia ta, poate reusesti sa ma convingi sa o citesc :) :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Am termin cartea și acum scriu recenzia! Mi-a plăcut cartea, are o poveste tristă, îți ia ceva timp să o înțelegi, dar depinde de la cititor la cititor.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...