Clicky

/

marți, 4 februarie 2014

Currently Reading #5

Hei! Ce mai faceți? 
De la ultima postare din „Currently Reading” de aici, am mai citit Carrie și Colecționarul
Plănuiesc să scriu câte ceva despre cărți, nu foarte mult, câteva păreri cu eticheta „Weekly Recap”.


Acum citesc Am numărul tău de Sophie Kinsella. După ce am terminat Colecționarul de John Fowles am simțit nevoia de o carte din colecția CHIC, o carte care să mă destindă, înveselească.
Sunt la pagina 276 din 463 și deja am o părere bună despre ea.
Cam toate cărțile chick-lit ne prezintă o poveste reală, o poveste care poate fi desprinsă din viața cititorul, o poveste modernă, amuzantă și realistă, dar nu dramatică.
Așa este și cartea de față, personajul principal feminin este supus la mai multe momente de tensiune, momente peste care reușește să treacă într-o notă comică.

Sunt entuziasmată de carte.
Este o pauză bine meritată, toți avem nevoie de o astfel de carte din când în când.




5 comentarii:

  1. Mereu am vrut să încerc cărțile din seria Chic. Par adorabile, dar mi-a fost tot timpul frică să nu fiu dezamăgită.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde ce fel de cărți obișnuiești să citești. Nu ar strica să încerci ca să-ți faci o părere, poate o să fii surprinsă!

      Ștergere
  2. Vreau si eu din astea :)) Nu am absolut nici o carte din colectia Chic, si asta doar din intamplare, pentru ca tot timpul le-am trecut cu vederea :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt multe oferte pentru cărțile din colecția CHIC, încearcă și tu o carte din colecție, dar ai grijă să nu alegi ceva la întâmplare. Unele cărți nu merită efortul, altele da. Încearcă-le pe cele scrise de Sophie Kinsella, sunt amuzante și te intrigă.

      Ștergere
  3. Eu am citit Magicianul de John Fowles si am aceeasi parere ca si tine. Mi-a placut cartea, dar a fost o lectura destul de "obositoare" si am simtit nevoia sa citesc ceva mai usor dupa.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...