Clicky

/

duminică, 31 august 2014

#AugustFericit


Ne întâlnim și în ultima zi de vară așa cum ne-am întâlnit în prima. Probabil avem acum mai multe amintiri, mai mulți prieteni și mai multe lucruri pentru care să fim recunoscători. Deși provocarea #100HappyDays s-a încheiat în Iulie, am decis să o continui și să o fac postare lunară. Mă bucur mult că aceste postări vă plac și vă aduc un mic zâmbet pe buze, sper ca și această postare să vă placă. :)

Momente ale lunii 


Luna aceasta am făcut destul de multe proiecte DIY și am încercat multe tehnici noi. În prima poză este Jurnalul meu trăznit și una dintre provocările mele preferate. Din păcate culorile nu au fost de calitate și provocarea nu a ieșit așa cum speram. În poza 2 și 3 sunt niște trandafiri de hârtie, am postat de curând și tutorialul pe blog. ( click aici pentru tutorial ) În ultima poză sunt niște petale de flori făcute cu tehnica quilling, o tehnică pe care am descoperit-o în această lună. 


În prima poză sunt cerceii mei, i-am așezat din nou în cutiuță și mi s-au părut atât de drăguți încât a trebuit să le fac o poză. În poza numărul 2 se află comanda de pe BrandCircus, iar în a3 a premiul primit de la Larisa Duță. ( Mulțumesc mult de tot, Larisa ! ). În ultima poză e revista The One, am citit-o într-o dimineață călduroasă, în parc. 

Cărțile lunii


Pe lângă Ion am citit Îngerul de catifea și Miss Peregrine, iar astăzi voi începe Academia Vampirilor. Primele două cărți nu m-au impresionat, dar Miss Peregrine mi-a plăcut destul de mult.

Filmele lunii


Toate filmele de mai sus au fost plăcute, dar recomand doar Behaving Badly, Walk of Shame și We're the Millers. Sunt niște comedii plăcute pentru o seară în care vrei să râzi și să te relaxezi. 

Mini-serialele lunii


În luna August m-am uitat la 3 mini-seriale: Amber și What Remains ( fiecare cu 4 episoade ) și Rosemary's Baby ( 2 episoade ). Amber m-a captivat de la început, o poveste dramatică, încurcată și suspicioasă exact cum îmi place mie. Eram foarte entuziasmată de ultimul episod, să descopăr ce și cum, dar ... finalul a lăsat de dorit. Nu am aflat nimic interesant, iar misterul nu a fost rezolvat. La ce bun să mai vezi un serial sau film dacă se termină exact așa cum a început? Celelalte două seriale mi-au plăcut foarte mult. Recomand What Remains, e un mini-serial foarte bun. Rosemary's Baby are doar două episoade, primul a fost excelent, dar al doilea a fost puțin sub așteptările mele. Oricum, serialul este foarte interesant și merită vizionat dacă ești un fan al serialelor horror sau mister. 

Aceasta a fost luna August, a trecut la fel de repede cum a venit. A fost o lună frumoasă, am învățat multe lucruri și am reușit să cunosc niște persoane foarte talentate de la care am de învățat multe lucruri. 
Aștept toamna cu nerăbdare, este un anotimp frumos și întâmplarea face să fiu și născută tot în acest anotimp. Ceaiurile calde savurate într-o zi răcoroasă de toamnă alături de o carte, frunzele colorate, hainele groase, ciocolata caldă și Halloween-ul sunt doar câteva motive pentru care iubesc acest anotimp.

Tu iubești toamna, de ce? 




19 comentarii:

  1. Se pare ca ai avut o vara relativ plina, si si luna asta s-a dovedit productiva! Sper sa mai postezi pagini din Jurnalul tau traznit, asa imi plac si postarile de genul ~

    Toamna e anotimpul meu preferat pentru ca este si ziua mea, nu e nici prea cald, dar nici prea frig, pot sa-mi port esarfele preferate si sa strivesc frunze care fac "crank" atunci cand merg pe strada. Placerile mele sunt simple si sunt usor de multumit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o vară destul de plăcută, dar am avut și zile leneșe și plictisitoare! O să mai postez pagini din Jurnalul meu trăznit, îmi plac mult provocările și jurnalul chiar merită.

      Ahhh, lucrurile amintite de tine sunt perfecte! Să ai o toamnă frumoasă!

      Ștergere
  2. Ai fost destul de productiva vara asta! :)
    Ah, We're the Millers. Doamne cate amintiri imi trezeste acest film. Tin minte pana si ziua cand l-am vazut, 3 septembrie 2013 :)) Sa nu te mire, am o problema cu retinutul zilelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Andreea! :D
      Ce memorie bună ai! Nu aș spune că e o problemă, e chiar un avantaj.

      Ștergere
  3. Pfff sa fii fost si eu asa creativa/productiva vara asta tare mult m-as fi bucurat. Well am citit vara asta cat de cat macar de asta sunt mandra. O acrte care mie imi place si inca citesc la ea este" COCO CHANEL" plus ca una din cartile verii al mine ar fi Fifty Shades of Grey. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu vara asta am citit foarte puțin, bravo! Am auzit de Fifty Shades of Gray, haha și mă bucur că ți-a plăcut!

      Ștergere
  4. Ai avut o vara frumoasa si productiva. Bravo!! :D
    Imi plac toate creatiile pe care le-ai facut si iti ador cerceii! Si eu am ceva cu astia mici si, mereu, cand vad o pereche care imi sare in ochi, nu ezit si mi-o iau! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Andreea! Și mie îmi plac cerceii, sunt tare drăgălași și mereu îmi măresc colecția!

      Ștergere
    2. Pana si prietenele mele stiu ca atunci cand vor sa-mi ia un cadou, ceva, trebuie sa atenteze mai intai la cercei. :)))
      Iar mie imi face placere cand incep sa se adune mai multi, fiecare zi fiind destinata unei anumite perechi. <3

      Ștergere
  5. Chiar ca ai facut multe in luna asta. Cam cat am facut eu in vacanta asta :))
    Te uiti la Pretty Little Liars? Daca nu, incearca. S-ar putea sa-ti placa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu încerc să iau cât mai multe poze, poate dacă nu făceam poze la cam tot nu părea așa mare lucru. Eu nu cred că am fost cine știe ce activă :)).
      Da, mă uit la PLL și îmi place foarte mult, mult de tot!

      Ștergere
  6. Postarea ta m-a inveselit si mi-a adus aminte de cum am petrecut eu luna august (inconjurata de mare, soare si mereu cu o carte in mana) :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte drăguţă postarea ta! :D Îmi place revista One dar nu am mai luat-o de luni bune!! Primul număr de la ei pe care l-am achiziţionat era foarte voluminos!! Ai fost mulţumită de comanda de pe BrandCircus? :-?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, Simona! Numărul revistei nu m-a impresionat prea tare, dar nu-mi mai luasem de foarte mult timp o revistă. Da, îmi plac produsele de pe BrandCircus, sunt de calitate și au prețuri destul de mici pentru firmele pe care le au.

      Ștergere
    2. O să reţin site-ul! :D Poate voi comnda şi eu ceva de acolo pe viitor. Nici eu nu prea am mai lua reviste de o perioadă bună însă am un număr din Marie Claire pe care îl păstrez pentru drum când plec în vacanţă. M-am abţinut aproape o lună ca să nu citesc decât cateva pagini din el. :))

      Ștergere
  8. Felicitari.Si vara mea a fost una deosebita,dar din pacate nu prea am stiut sa profit de ea.Imi doresc sa ma fi apucat de blogging de pe la inceput,ca sa am o ocupatie,sa-mi dau frau liber imaginatiei. Ma bucur ca si tu ai avut o vara super. Te uiti la Pretty Little Liars(ca tot vorbeai de seriale)?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că vara aceasta a fost una frumoasă și pentru tine! Ce e drept, a trecut foarte repede, dar e bine că ne mai așteaptă una anul care vine. :) Mă uit la PLL și e unul dintre serialele mele preferate, chiar mă gândesc să fac un maraton cu ultimele episoade.

      Ștergere
    2. Si eu ma uit. Vara aceasta am inceput sa ma uit si in 2 saptamani am ajuns la zi. hihi.Obsedata :))

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...