Clicky

/

duminică, 17 august 2014

Wreck this Journal #5


Nu am mai postat de așa de mult timp în această rubrică chiar dacă era una dintre preferatele mele. Vara aceasta am lucrat mai mult la Jurnalul meu trăsnit și sunt gata să îți prezint progresul. Acest jurnal a fost creat de Keri Smith și conține tot felul de cerințe neobișnuite, dezvoltă creativitatea și ajută cititorul să se exprime artistic. 

Am lucrat puțin, puțin mai mult, la introducerea jurnalului și a ieșit ceea ce vedeți mai jos. Mie îmi place destul de mult și cu siguranță pagina a prins viață. 


Pagina de instrucțiuni a luat o nouă față după ce am lucrat cu niște culori ( watercolors ). Aspectul neglijent cred că pune în evidență ideea de bază a jurnalului și sunt mulțumită de rezultat. 


Am desenat în dreptul fiecărui material ceva reprezentativ, iar pe cealaltă pagină am adăugat niște numere la nimereală. 


O pagină pe care am așteptat destul de mult să o fac! Mi-am luat perechea preferată de teniși, am pus puțină culoare și voila! 


Am văzut multe interpretări ale acestei provocări, care mai de care mai interesante și am ales în cele din urmă să desenez o coloană ruptă. Din punctul meu de vedere ilustrează destul de bine provocarea. smiley awe 13


Sper că ți-au plăcut provocările de mai sus și modul în care am lucrat! Dacă ai și tu un jurnal îmi poți trimite pozele pe pagina de facebook a blogului ( Cioburi de vise ) sau le poți posta pe grupul de aici .

Dacă ai întrebări, sugestii sau idei mi le poți scrie pe toate în secțiunea de comentarii, le voi citi cu drag și interes! 






16 comentarii:

  1. Foarte inventiva ai fost, ma gandeam daca sa imi iau si eu jurnalul, sau nu, dar cred ca o sa mi-l cumpar.
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult! Mie îmi place mult jurnalul prin simplul fapt că poți să faci ce vrei cu el, nimeni nu te obligă să respecți ce scrie acolo. Totul e interpretabil și îți lași imaginația să fac[ toată treaba. Sper să ți-l cumperi și să-ți placă! Pupici!

      Ștergere
  2. Am tot auzit de jurnalul trăznit însă nu ştiu dacă m-ar ţine inima să îi "pocnesc cotorul". :)) Foarte artistică ideea în sine oricum...:D

    Te invit la o leapşă dacă nu ai făcut-o deja! >:D<

    http://secretelecartilor.blogspot.ro/2014/08/leapsa-curcubeu.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi, Simona! Eu m-am obișnuit deja, știu că rezultatul o să fie frumos și o să merite toate aceste lucruri. :)

      Ștergere
  3. Serios, voi cei care faceți asta sunteți ATÂT de inventivi! Eu una nu am atâta creativitate încât să mă pot gândi măcar ce să fac când vreau să desenez din plictiseală.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! De multe ori folosesc site-uri precum Pinterest sau Tumblr când nu am idei, ți le recomand și ție!

      Ștergere
  4. Foarte frumoase! Si eu am facut pagina cu 'stai aici' la fel :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Nu am știut că ai și tu acest jurnal, dacă vrei să postezi unele pagini intră pe grupul din postare ( Jurnalul meu trăsnit ). Mi-ar făcea plăcere să-l văd!

      Ștergere
    2. Sigur, o sa pun cateva poze :)

      Ștergere
  5. Ce mi-ar trebui și mie un ,,Wreck this journal” !! E așa tare,și îmi plac mult provocările,am văzut multe postări și pe tumblr/weheartit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă îţi iei să mă anunţi! :D Tumblr şi Pinterest sunt principalele mele surse de insipiraţie, găsesc nişte idei geniale acolo. Mulţumesc frumos pentru comentariu, Raisa! >:D<

      Ștergere
  6. Eu de ce nu am stiut pana acum de acest tip de jurnal? Mi-ar placea sa fac rost de unul, sa il completez si sa il am amintire peste ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate nu e destul de bine promovat. Mie mi se pare un jurnal perfect pentru a face exerciții de creativitate și sunt sigură că o să fie o amintire plăcută peste ani. ^_^

      Ștergere
  7. Ce fain e. Chiar as vrea si eu unul.Tu scrii in el si ce postezi pe blog?

    RăspundețiȘtergere
  8. Cam tot ce fac în jurnal postez aici. Așa vă trezesc interesul și vouă și află mai multă lume despre el. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai talent la desen..se vede..si la grafica..nu as reusi sa fac graffitti

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...