Clicky

/

marți, 14 iulie 2015

Revenire

Salut! :)
Vaai, mi-a fost așa de dor de blog! Pff, ultima postare scrisă a fost în Ianuarie.. a trecut așa de mult timp de atunci. Îmi cer scuze pentru absența aceasta îndelungată, dar din păcate nu pot să vă promit că voi fi constantă în postări.Oricum, voi încerca ca vara aceasta să vă prezint cât mai multe proiecte DIY și alte postări. Această postare e mai mult un chick chat, vorbim despre ce-am mai făcut și despre ce-o să mai facem.


În ultima vreme m-am uitat la multe, multe, multe filme. Am făcut un maraton cu toate cele 3 filme Insidious și pe lângă astea am văzut și Project Almanac, Madame Bovary, Testament of Youth, 28 Days Later, Breakfast at Tiffanys și multe altele. Dacă aveți ceva recomandări de filme sau seriale le aștept. :) Eu vă recomand Eternal Sunshine of the Spotless Mind e un film foarte frumos, cu multe secvențe care îți vor rămâne în minte multă vreme după ce termini filmul. 

Tot de curând am început să citesc altfel de cărți.. Înainte citeam cărți cu crime, adolescenți, cărți romantice, de mister, horror și tot așa, dar de curând am început să citesc cărți motivaționale, spirituale sau de psihologie practică. La început nu credeam că o să îmi placă, dar acum pur și simplu nu mai pot să citesc altceva :)). 


Osho e preferatul meu, iar mai sus aveți un mic fragment dintr-o carte. Pe mine m-a pus pe gânduri... sper să vă pună și pe voi! 

Tot vara asta am promis că voi lucra mai mult la Jurnalul meu trăznit, dar și la Termină această carte. În zilele în care mă plictisesc teribil și nu știu ce să fac apelez la ele și sigur găsesc ceva de făcut.


Am început să scriu și în jurnal mai des. E plăcut ca după o zi lungă să îți așterni gândurile pe hârtie sau după ani și ani să te regășești în niște pagini vechi. Eu am cam 3 jurnale vechi și toate sunt super haioase, pff, când citesc toate prostioarele pe care le-am scris îmi vine să le arunc. :))


Vă mai spun câte ceva și închei imediat. ^^
Pinterest e unul dintre site-urile mele preferate, mai mereu stau pe el și găsesc tot felul de idei. Mi-am făcut și un board cu toate proiectele de pe blog, îl găsiți chiar aici . Dacă vă place, mă puteți urmări și astfel veți fi puși la curent cu toate proiectele DIY.
Cam atât cu postarea de astăzi!



Vă doresc o zi frumoasă în continuare și vă mulțumesc că mi-ați citit postarea. :)
Vă aștept comentariile mai jos, recomandați-mi niște seriale/filme, spuneți-mi ce-ați mai făcut, ce planuri aveți pentru vară și alte lucruri, voi citi și răspunde cu drag comentariilor.

P.S: Dacă găsiți un proiect drăguț pe Pinteresc mi-l puteți trimite, iar dacă voi avea timpul și materialele necesare îl voi face. 

Ciao!



8 comentarii:

  1. Bine ai revenit!!! Ti-am simtit lipsa prin blogosfera, mai verificam din cand in cand ca sa vad daca te-ai intors, dar pana acum niciun semn :) Sa te uiti si la Thr age of Adeline si la Woman in Gold, cred ca o sa-ti placa.
    Te pup si bine ai revenit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult de tot! ^_^ Sper să rămân pe aici cât mai mult timp. The age of Adeline l-am văzut și mi-a plăcut foarte mult, dar Woman in Gold încă nu, îl pun pe listă. Și eu te pup, mulțumesc mult pentru recomandări!

      Ștergere
  2. Ce ma bucur ca te-ai intors <3 Bine ai revenit! Nu prea conteaza ce imi propun eu pentru vara, cumva ajung să nu fac mai nimic, dar parca si statul degeaba face parte din farmecul vacantei :) Si mie imi place mult Pinterest, e plin de idei colorate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult de tot! Îți doresc o vară frumoasă! ^_^

      Ștergere
  3. Bine ai revenit! Mi-au lipsit postările tale creative și pline de culoare. La cât mai multe și de acum încolo! ^_^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, mult de tot! Mă bucură mult comentariile voastre! :3

      Ștergere
  4. Welcome back!! >:D< Și eu mai citesc uneori cărți motivaționale. Cred că sunt interesante și te pot ajuta să te relaxezi și să te regăsești :-D
    Și eu am tot scris în jurnale de-a lungul vremii dar nu le-am păstrat pe multe dintre ele :-)) Vorba ta "îmi vine să le arunc uneori!". Am două acum (au tematică și mod diferit de așternere a gândurilor) de la care am cam tras chiulul dar vreau să revin la ele zilele acestea ^_^
    Sper să reușești să termini "Termină această carte" :-D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! :3
      În cele mai multe cărți mă regăsesc și învăț lucruri noi, văd perspective noi și de asta cred că nu pot să renunț la ele... Și eu scriu în jurnal doar atunci când îmi amintesc, nu zilnic, dar e plăcut oricum.
      Și eu sper să o termin, am câteva dificultăți la ea! :)) Sunt coduri pe care nu pot să le descifrez deloc!
      Hugs!

      Ștergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...